Çağlar Ökten, Seda Sayan ile nasıl tanıştıklarını açıkladı

Önceki gece Bodrum’da sahne alan Çağlar Ökten, burada yaptığı konuşmada eşi Seda Sayan ile nasıl tanıştıklarını da ilk kez açıkladı. 

MAGAZİN 29.08.2022, 13:33 30.08.2022, 12:03
Çağlar Ökten, Seda Sayan ile nasıl tanıştıklarını açıkladı

59 yaşındaki ünlü sanatçı Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile kısa süre önce evlenmiş ve magazin dünyasında geniş yer bulmuştu. Önceki gün Bodrum’da sahne alan Çağlar Ökten, katılımcılara keyifli bir gece yaşattı. Çağlar Ökten’i bu programda eşi Seda Sayan da yalnız bırakmadı. 

“Beraber söylediğimiz şarkıyla her şey başlamış oldu”

Burada bir konuşma yaparak Seda Sayan ile nasıl tanıştıklarını açıklayan Ökten, “Seda Hanım’ın bir konseri vardı. Bu konserde vokal yapmam istenmişti. Kendisi ile o güne kadar hiç tanışmamıştık. Prova için gittiğimde kendisi ile görüşme fırsatı bulduk. Bana, ‘Hadi birlikte şarkıyı söyleyelim’ dedi. Ne diyeceğimi bilemedim, çok heyecanlanmıştım. Elim ayağım titredi. Bunun üzerine bana, ‘Sen çok heyecanlandın. Biraz rahat ol, benim sahnem çok eğlencelidir’ dedi. Bu sözleri sonrası biraz rahatladım. Beraber söylediğimiz o şarkıyla da aslında her şey başlamış oldu. O günlerden bugünlere kadar geldik” şeklinde konuştu.  





Yorumlar (0)