Çağla Şikel ve Emre Altuğ bir araya gelecek

Emre Altuğ 16 Aralık'ta 20'nci sanat yılını kutlamaya hazırlanıyor. Gerçekleşecek organizasyonda Çağla Şikel de eski eşine destek olacak.

MAGAZİN 12.12.2019, 17:25
Çağla Şikel ve Emre Altuğ bir araya gelecek

Kutlama organizasyonu için geri sayımı başlatan Emre Altuğ, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Altuğ kendisi için çok önemli olan bu organizasyonda eski eşinin ve çocuklarının da kendisini yalnız bırakmayacağını söyledi. Muhabirlerin "örnek çift" sözünü ise "Örnek anne-baba dersek daha doğru olur." diyerek düzeltti.

Emre Altuğ basın mensuplarıyla yaptığı sohbette, çok heyecanlı olduğunu ve günler yaklaştıkça heyecanının arttığını dile getirdi.

"Ellinci yıl gibi hazırlandık"

Emre Altuğ, geçen yirmi yıla dönüp baktığında bir sürü duygu bıraktığını gördüğünü söyledi ve bunun kendisini çok mutlu ettiğini vurguladı. Altuğ, "Yirminci yıla ellinci yıl gibi hazırlandık. O gece geçen yirmi yılı anlatırken bazı anlara benimle birlikte eşlik edecek isimler de olacak." şeklinde konuştu.

Emre Altuğ o akşam sahnesine konuk olacak sanatçıları şöyle anlattı:

"Bana türküleri sevdiren sevgili sınıf arkadaşım Olgun Şimşek, hayatımda yeri çok ayrı olan Levent Yüksel, başka bir sınıf arkadaşım Türkiye'nin en önemli operacılarından Efe Kışlalı, ellinci sanat yılında sahnesini paylaştığım Selami Şahin..."

"İlk kez seslendireceğiz"

Emre Altuğ bu önemli geceyle ilgili "Sıla" müjdesini de verdi. Gecede aynı sahneyi paylaşacağı sanatçılar arasında Sıla'nın da olacağını duyuran Altuğ, "Bana bir şarkı yaptı. O şarkıyı il defa o gece beraber seslendireceğiz. Daha sonra da şarkının kaydını müzikseverlere sunacağız. Dolayısıyla aynı anda birçok heyecan yaşayacağım o gece. Yeni şarkımın kalplere dokunacak muazzam bir şarkı olduğunu düşünüyorum ve buradan Sıla'ya bir kez daha teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Ailesi yalnız bırakmayacak

Ünlü şarkıcı, eski eşi Çağla Şikel ve çocuklarının da önemli gecede kendisini yalnız bırakmayacağını söyledi.

Çağla Şikel ile ayrılmalarının ardından örnek bir çift olarak hayatlarına devam ettikleri yorumunu yapan bir muhabire Altuğ, "Örnek çift demeyelim. Örnek anne-baba dersek daha doğru olur." yanıtını verdi.

Altuğ muhabirin bu yorumuyla ilgili, "Örnek olmak için özel bir çaba sarf etmedik. Sadece çocuklarımız öncelikli oldu bizim için. İnsanlar ayrıldıktan sonra görüşmek ya da arkadaş olmak zorunda değillerdir. Ama çocuklar olduğu müddetçe bazı şeyler yürümek zorunda. Biz de bunu becerebildik. Ne mutlu bize." diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar (0)