Çağla Şıkel: Aşk güzel bir şey ama artık yaşamam

Ünlü manken Çağla Şıkel, Alişan-Buse Varol çiftinin oğulları Burak'ın doğum günü partisinde muhabirlerin sorularını yanıtladı.

MAGAZİN 17.02.2020, 13:19
Çağla Şıkel: Aşk güzel bir şey ama artık yaşamam

Alişan ve Buse Varol çiftinin oğulları Burak 1 yaşına girdi. Çift, oğulları için bir otelde doğum günü partisi organize etti.

Partiye çiftin akrabaları ve yakın dostları katıldı. Kutlamaya katılan isimler arasında Demet Akalın, Çağla Şıkel ve Özlem Yıldız gibi pek çok ünlü isim vardı.

Yakın arkadaşı Alişan'ı bu özel günde yalnız bırakmayan Çağla Şıkel, "Alişan'ın normalde de çocuk yanı var. Saçma sapan sulu şakalar yapar. Gerçekten çocuk gibi adam ama Burak'la biraz değişti" ifadelerini kullandı.

2007 yılında babası Hüseyin Şıkel hayatını kaybettikten sonra, hayatında pek çok şeyin değiştiğini belirten Şıkel, şu ifadeleri kullandı:

"Bir erkek için üzülmenin çok boş olduğunu anladım. Tabii ki hepimiz gençtik, üzüldük, aşık olduk. Hepsi birer tecrübeydi. Yaşadığım bütün kötü anılara teşekkür etmeyi öğrendim. Kimsenin hayatıma dahil olmasını istemiyorum. Zaten çok az kişiyle görüşmeye başladım."

Habercilerin "Yanınızda birini göremeyecek miyiz?" sorusu üzerine Şıkel, "Ben de isterim ama şu anda burada tek başıma olmayı ben istedim. İleride yanımda birinin olmasını da ben isteyeceğim. Aşk tabii ki çok güzel bir şey ama bu dakikadan sonra herhangi bir aşk yaşamam. Hoşlandım diye biriyle beraber olamam. Çok büyük bir aşk yaşamam lazım biriyle el ele çıkmak için." yanıtını verdi.

Yorumlar (0)