Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ’un dostluklarının bittiği iddia edildi!

Işıltılı dünyanın yakışıklı oyuncuları olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy’un dostlukları, uzun zamandır biliniyor. Yakın arkadaşlıkları hayranlarını da mutlu eden ikilinin, birbirilerini sosyal medyada takip etmedikleri belirlendi. Bunu gören takipçiler, ikilinin arasına kara kedinin girdiğini düşündüklerini belirtti.

MAGAZİN 22.03.2021, 16:31 23.03.2021, 11:45
Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ’un dostluklarının bittiği iddia edildi!

Oyunculuk dünyasının iki yakışıklı yakın arkadaşı Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ, deniz tutkusuyla beraber iyi arkadaşlıklarını sürdürüyor. Birbirilerinin projelerine de her zaman destek olan ikilinin yakın halleri, hayranları tarafından da mutlulukla karşılanıyordu. Ancak gözlerden kaçan bir detay, bu arkadaşlığın bittiğini öne sürdü.

Aralarına kara kedi mi girdi?

Tatillerini bile beraber yapan iki yakın arkadaş Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ’un, birbirilerini sosyal medya hesapları üzerinden takip etmedikleri iddia edildi. Hatta bazı kişiler birbirleri takipten çıkardıklarını öne sürerken, kimileri ise birbirlerini daha önce de hiç takip etmediklerini belirtti.

Komşu olmuşlardı

İkili arasında bir gerginlik yaşandığı ve arkadaşlıklarının bittiği öne sürülse de, bu iddia karşısında hayranlar da mutsuzluklarını dile getirdi. Son olarak iki yakın arkadaşın birbirilerine takın evler aldıkları ve komşu olacakları öne sürülmüştü. Birkaç hafta önce Çağatay Ulusoy’un, sevgilisi Duygu Sarışın’dan da ayrıldığı iddia edilmişti. Fakat bir mekanda görüntülenen ikili, ayrılmadıklarını açıklamışlardı.

Yorumlar (0)