Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın’ın ayrıldıkları iddia edildi!

Rol aldıkları “İçerde” dizisinden bu yana beraber olan Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın çiftinin ayrıldıkları iddia edildi. Çiftten henüz bir açıklama gelmese de, yavaş yavaş çiftin ayrıldığı konuşmaya başlandı.

MAGAZİN 08.03.2021, 13:28 08.03.2021, 17:53
Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın’ın ayrıldıkları iddia edildi!

Birlikteliklerinden bu yana bir dargın bir barışık aşk yaşadıkları iddia edilen  Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın çiftinin yeniden ayrıldığı iddia edildi.  Rol aldıkları “İçerde” dizisinin çekimlerinde tanışan ve uzun süredir beraber olan çift, konu hakkında bir açıklamada bulunmasa da, ortaya çıkan iddialar aşkın bittiğini öne sürdü.

Ayrılmadıklarını açıklamışlardı

Geçtiğimiz Eylül ayında da ayrıldıkları belirtilen çiftin, Gökhan Tiryaki-Begüm Bağca çiftinin düğün törenine beraber gittikleri ortaya çıkmış ve ayrılığın sadece bir iddia olduğu ortaya çıkmıştı. Çiftten Duygu Sarışın, magazincilerin ayrılık sorularına ise 3-4 kere ayrılıp, barışacak kişiler olmadıklarını ve ayrılmadıklarını söylemişti. Geçtiğimiz aylarda tekrar görüntülenen çift, güzel bir tatilin ardından yoğun bir çalışma temposuyla işe başladıklarını belirtmişlerdi.

“Kağıttan Hayatlar” ve “Yeşilçam” ile izleyici karşısına çıkacak

Son olarak “Ufak Tefek Cinayetler” ve “Azize” dizilerinde rol alan Duygu Sarışın’ın yeni projesi ise merakla bekleniyor. Çağatay Ulusoy ise, “Hakan Muhafız”ın ardından dizisiyle izleyici karşısına dijital platformlarda çıkmaya hazırlanıyor

Yorumlar (0)