Çağatay Ulusoy'u şaşırtan Serenay Sarıkaya sorusu

Oyuncu Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu’nun düğününe katılan Çağatay Ulusoy’a eski sevgilisi Serenay Sarıkaya soruldu. Ulusoy’un soruyu duyduktan sonraki anlık heyecanı ise gözlerden kaçmadı. 

MAGAZİN 29.06.2021, 09:42 30.06.2021, 09:39
Çağatay Ulusoy'u şaşırtan Serenay Sarıkaya sorusu

Medcezir dizisiyle tanınan ve Mucize Doktor dizisiyle ününe ün katan Taner Ölmez ve İki Aile dizisinde tanınan Ece Çeşmioğlu, dün gündüz saatlerinde yapılan düğünle evlendi. Törene sanat camiasından pek çok kişi katılırken dikkat çeken en ünlü isim Çağatay Ulusoy oldu. 

Dijital platformda yayınlanan Yeşilçam isimli dizisindeki rolünden çıkamadığı görülen Ulusoy, hiç beklemediği yerden soru gelince anlık şaşkınlık yaşadı.  



“Şu anda söyleyecek bir şeyim yok” 

Kısa sürede kendisini toparlayan Ulusoy, “Şu anda söyleyecek bir şeyim yok. Sete gitmem lazım.” diyerek akıllarda soru işaretleri bıraktı. Mesafeli tavırlarıyla dikkat çeken yakışıklı oyuncu, aracına binerek hızla uzaklaştı. 



Seray ile bir dönem aşk yaşamışlardı 

Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy, 2-13-15 seneleri arasında yayınlanan Medcezir dizisinde tanışmış ve kısa sürede aşk yaşamaya başlamışlardı. Sonrasında gelen ayrılık haberi ise herkeste üzüntü ve şaşkınlık yaratmıştı. Sarıkaya’nın şu anda ilişkisi bulunmazken Ulusoy ise Duygu Sarışın ile bir dargın bir barışık ilişki yaşıyor. 

Yorumlar (0)