Büyük eltiden saray hayatı tavsiyeleri

Kraliyet gelinlerinin tecrübeli ismi Kate Middleton'ın, medya baskısından yorulduğunu her fırsatta dile getiren eltisi Meghan Markle'a saray yaşamıyla ilgili tavsiyelerde bulunduğu öne sürüldü.

MAGAZİN 31.10.2019, 11:54
Büyük eltiden saray hayatı tavsiyeleri

Eltiler arasında geçen saray yaşamı sohbeti İngiliz medyasının gündemine yerleşti.

Emekli kraliyet uzmanı gazeteci Phil Dampier'in iddiasına göre, tecrübeli gelin Kate Middleton, yeni gelin Meghan Markle ile saray hayatıyla ilgili tavsiyeler verdiği bir konuşma yaptı.

Annesinin başına geleni hatırlattı

Meghan Markle bir süre önce Prens Harry ile çıktığı Afrika seyahatinde çekilen belgeselde medyanın yoğun baskısı nedeniyle bunaldığını açıklamıştı. Bu açıklama ise gündemde geniş yer bulmuştu. Markle, kendisine yöneltilen eleştirilere çok üzüldüğünü ifade etmişti. Prens Harry ise bunun üzerine annesinin ölümünde medyanın yoğun ilgisinin büyük payı olduğunu ve aynısının eşinin başına gelmesine izin vermeyeceğini söylemişti.

İddialara göre Kate Middleton, medyanın ilgisinden dolayı baskı hisseden Markle'a kendisi de dahil aile bireylerinin dönem dönem basın ilgili nedeniyle zor zamanlar geçirdiğini söyleyerek, "Önemli olan şey hatalardan ders çıkararak yoluna devam etmek." dedi.

Kate Middleton da zor günler geçirmişti

Kate Middleton da bir dönem basının ablukası altındaydı. Özellikle Prens William ile çalkantılı giden bir ilişkisi olduğu yazılmış, uzun süren flört döneminde evlilik teklifinin bir türlü gelmemesi nedeniyle "Waity Katie" (Bekleyen Katie) takma adı verilmiş ve espri konusu olmuştu.

İşini bırakması nedeniyle "tembel" denilen Kate Middleton bu süreçte sessiz kalarak hiçbir şikâyette bulunmamıştı.

Kadın milletvekilleri de Markle'a destek veriyor

Dün, İngiltere'de farklı partilere mensup 72 kadın milletvekili, Meghan Markle'ın maruz kaldığı medya baskısına tepkilerini dile getiren bir açık mektup yayımladı.

Farklı siyasi görüşteki milletvekillerini bir araya getiren mektupta, "Tatsız ve yanıltıcı haberlerle dolu ulusal gazetelerin sizi, ailenizi ve karakterinizi rahatsız etmesine karşı duruyoruz." ifadeleriyle Markle'a destek verildi.

Prens Harry ve eşi Meghan Markle, İngiliz medyasına karşı yasal yollara başvurmuş ve Markle'ın babasına gönderdiği mektubu yayımlayan The Mail of Sunday gazetesine dava açmıştı.

Yorumlar (0)