Büyük aşk kısa sürdü: İkili, sosyal medyadan açıkladı

Sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Berk Atan, "Selin ile konuşarak ilişkimizi sonlandırdık" dedi. Konuyla ilgili Selin Yağcıoğlu, "Kendisine hayatta mutluluk ve sağlık dilerim" sözlerini kullandı. 

MAGAZİN 04.09.2021, 10:25 05.09.2021, 17:09
Büyük aşk kısa sürdü: İkili, sosyal medyadan açıkladı

Şu sıralar bir dizide rol alan ünlü oyuncu Berk Atan, yaz dönemini oldukça hızlı geçirdi. Selin Yağcıoğlu ile bir ilişkiye başlayan Atan, kız arkadaşına evlenme teklifi etti.

Büyük aşk kısa sürdü

İlişkileriyle herkesin ilgisini çeken ikili, yüzükleri taktı ancak kısa sürede ikiliden kötü haber geldi. Çift, ayrıldıklarına ilişkin açıklamayı sosyal medya üzerinden yaptılar.

Instagram hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Selin Yağcıoğlu, "Berk Atan ile konuşarak ilişkimizi bitirmiş bulunuyoruz. Kendisine hayatta mutluluk ve sağlık dilerim." sözlerini kullanırken, Berk Atan ise "Selin ile konuşarak ilişkimizi sonlandırdık." sözlerini paylaştı.

Her şey bir mesajla başlamıştı

Selin Yağcıoğlu, Berk Atan'ın Instagram üzerinden kendisine gönderdiği, "Aşkım, sana hislerimi anlatıyorum." mesajını yanlışlıkla paylaşmış, daha sonra bu mesajı ifşa ettiğini fark eden Yağcıoğlu, bu paylaşımı silmişti. Fakat sosyal medyada, bu paylaşımın ekran görüntüsü hızla yayılmıştı.

Aşkları böylece ortaya çıkan çift, yaz döneminin en çok konuşulan ikilisi olmuştu.

Yorumlar (0)