Buse Varol ve Alişan, ikinci çocuklarını kucaklarına aldılar!

Ünlü şarkıcı Alişan ve oyuncu Buse Varol, 2018 yılında dünya evine girmiş ve 2019 yılında oğulları Burak’ı kucaklarına almıştı. Ünlü çift bu kez, ikinci çocukları Eliz’i kucaklarına aldılar.

MAGAZİN 06.02.2021, 16:36 08.02.2021, 09:20
Buse Varol ve Alişan, ikinci çocuklarını kucaklarına aldılar!

Ünlü şarkıcı Alişan ve oyuncu Buse Varol çifti, ikinci kez anne-baba oldular. 2018 yılında evlenen çift, “Dostlar Mahallesi1” adlı dizinin çekimleri sırasında tanışmıştı. Çift daha sonra, 2019 yılının Şubat ayında oğulları Burak’ı kucaklarına almıştı. Ünlü çift, oğulları Burak’ın doğumundan tam 2 yıl sonra, kızları Eliz’i kucaklarına aldılar.

Alişan, Eliz’in sağlıkla doğduğunu belirtti

Eşini doğum sırasında da yalnız bırakmayan ve ameliyathaneye giren Alişan, mutlu haberi sosyal medya hesabında paylaştı. Alişan, "Geldi babasının aşkı, geldi. Şükür..." notuyla, mutlu haberi takipçilerine sundu. Bu kez kız babası olan Alişan, doğuma girerken farkı duygular içerisinde olduğunu, Eliz’i ilk gördüğünde ise pespembe ve minicik olduğunu, çok duygusallaştığını söyledi.

Bebeğinin fotoğrafını sosyal medyada paylaşanlara çok kızdı

Bebeğin 3 kilo 7750 gram doğduğunu söyleyen Alişan, yeni süt içtiğini ve sağlıklı olduğunu belirtti. Arayan soran herkese çok teşekkür ettiğini belirten Alişan, ertesi gün de oğlu Burak’ın kardeşi Eliz’le tanışacağını söyledi. Yakın gördüğü birkaç kişiye bebeğinin fotoğrafının attığını söyleyen Alişan, o fotoğrafın sosyal medyada düştüğünü görünce çok kızdığını da paylaşımında belirtti.

Yorumlar (1)
tc hakan vefa 2 yıl önce
hayırlı bayramlar Allahhayırlıvesağlıklıevlatlaretsin amin