Burcu Özberk’in açıklamasını eleştiren Hatice’ye, Burcu Binici’den taş!

Başarılı oyuncu Burcu Özberk’in ‘Babasız bir çocuk dünyaya getirebilim’ demesi üzerine şarkıcı Hatice, tepki göstermişti. Ardından oyuncu Burcu Binici de araya girerek, Özberk’e destek verdi.

MAGAZİN 07.02.2021, 15:37
Burcu Özberk’in açıklamasını eleştiren Hatice’ye, Burcu Binici’den taş!

Geçtiğimiz sezon Çağlar Ertuğrul ile “Afilli Aşk” dizisinde rol alan ve bu sezon Erdal Beşikçioğlu ile beraber rol aldığı, ancak kısa süren “Çocukluk” dizisinde oynayan Burcu Özberk’in açıklamaları, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.  Özberk, verdiği bir röportajda evlenmeyi düşünmediğini ama babasız bir çocuk dünyaya getirebileceğini söylemişti.

Hatice’den Burcu Özberk’e tepki

Özberk, ayrıca yeğeniyle de ilgilendiğini ve çocuk yetiştirmenin zorluklarını da fark ettiğini belirtmişti. Özberk röportajda, çocuk dünyaya getirmek konusunda da kendine güvendiği zaman bunu tek başına başarabileceğini belirtmişti. Yumurtalıklarını dondurarak bu şekilde bir çocuk sahibi olmayı istediğini söyleyen Özberk’e, şarkıcı Hatice cephesinden de sert bir açıklama gelmişti.

Sosyal medyayı etkin kullanan Hatice, bu durumun moda haline geldiğini iddia ederek çocuk yapılacaksa evliliğin şart olduğunu söyledi. Belki evlenmeden aynı evde yaşanabileceğini de söyleyen Hatice, bu durumun daha doğmadan bir çocuğun bencilce psikolojisini bozmak olduğunu söyledi.

Burcu Binici’den Burcu Özberk’e destek

Yaşanan polemiğe “6 Mantı”, “Düriye’nin Güğümleri”, “Aşk Zamanı” ve “Sen Anlat Karadeniz” gibi yapımlarda rol alan başarılı oyuncu Burcu Binici de dahil oldu. Binici, yaptığı açıklamayla Hatice’nin kendi işine bakmasını belirtirken, adaşı ve meslektaşı Burcu Özberk’e de destek verdi. Binici paylaşımında; “Herkes kendi hayatına baksa keşke. Başkalarının isteklerine yorum yapmak, ne kadar da kolay.” dedi.

Yorumlar (0)