Burcu Kıratlı: Sinan beni aldatmaz!

Burcu Kıratlı, Sinan Akçıl'ın kendisini aldattığına yönelik dedikodulara yanıt verdi. Ünlü oyuncu, Sinan Akçıl'ın böyle bir şey yapabileceğine inanmadığını söyledi. 

MAGAZİN 20.10.2020, 11:14 20.10.2020, 11:20
Burcu Kıratlı: Sinan beni aldatmaz!

Sinan Akçıl-Burcu Kıratlı cephesinde sular durulmuyor.

Ünlü çift, 2019 yılının Ocak ayında dünyaevine girmiş, aynı sene Eylül ayında yolları ayırmıştı. İki ay sonra tekrar bir araya gelen ikilinin yeniden evleneceğine dair haberler çıkmıştı. 

Fakat Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, kısa süre önce yeniden ayrıldı. Ünlü çiftin, birbirlerini sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bıraktıkları görüldü. 

Bunun üzerine Sinan Akçıl'ın diyetisyen Nez Aliyeva ile ilişki yaşadığı iddia edildi. Azerbaycan Türkü olduğu öğrenilen Nez Aliyeva'nın hamile olduğu ileri sürüldü.

"Şizofren"

Sinan Akçıl, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Burcu Kıratlı ile ayrılık sürecinden geçtiklerini ancak kendisinin değer verdiği tek kadın olduğu söyledi. 

Burcu Kıratlı da üç gündür "şizofren" olarak nitelendirdiği Nez Aliyeva ile uğraştığını, çıkan haberler nedeniyle söz konusu kadının kendisini sabah saatlerinde 11 defa aradığını ifade etti. 

"Böyle bir şey yapmaz"

Nez Aliyeva'nın Sinan Akçıl'a sesli mesajlar yolladığını belirten Burcu Kıratlı, bu mesajlarda "Senin için ne gerekiyorsa yaparım. Burcu'ya her şeyi anlatırım." şeklinde ifadeler kullandığını anlattı.

Burcu Kıratlı, Nez Aliyeva'nın takıntılı ve hırslı biri olduğuna dikkat çekerek, Sinan Akçıl'ın böyle bir şey yapabileceğine inanmadığını söyledi. 

"İlk defa tek eşliyim"

Sinan Akçıl, önceden yaptığı açıklamada, Burcu Kıratlı'ya kadar çok çapkın olduğunu ve bunun genetik bir özellik olabileceğini belirtmişti.

İlk defa tek eşli olduğunu kaydeden Sinan Akçıl'ın bu açıklamaları dikkat çekmişti.

Yorumlar (0)