Burcu Esmersoy'un biten evliliğiyle ilgili şok eden iddia

Geçtiğimiz yıl mayıs ayında ünlü iş adamı Berk Suyabatmaz’la evlenen Burcu Esmersoy bu yıl eylül ayında aniden boşanma kararı almıştı. Boşanma kararıyla ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.

MAGAZİN 11.12.2019, 17:44
Burcu Esmersoy'un biten evliliğiyle ilgili şok eden iddia

Bir buçuk yıl önce büyük bir aşkla evlenen Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz’ın evliliği geçtiğimiz eylül ayında bitmişti. Boşanma konusunda çok fazla detay öğrenilmiş olmasa da, evliliği bitirme kararını veren tarafın Burcu Esmersoy olduğu ortaya çıkmıştı. Esmersoy bu konuyla ilgili yalnızca evliliklerini artık yürütemediklerini dile getiren bir açıklama yapmış ve aldatma gibi bir şeyin söz konusu olmadığını ifade etmişti. Yeni ortaya çıkan ilginç bir iddia "Burcu Esmersoy’un evliliğini sahte hesap mı bitirdi" sorusunu akıllara getirdi.

İddia oldukça şaşırtıcı

Burcu Esmersoy boşanırken ortada bir ihanet olmadığını açıklasa da bugün ortaya çıkan iddialar akılları karıştırdı. İddialara göre Berk Suyabatmaz’ın kendisine olan ilgisinin eskisi gibi olmadığını düşünen Esmersoy, Instagram’dan sahte bir hesap açarak eşine mesaj atmış. Berk Suyabatmaz’ın kendisine mesaj atan sahte güzele aldanarak karşılık vermesi de ikilinin ilişkisine son noktayı koymuş. Burcu Esmersoy eşinin kendisini aldatacağı olasılığına dayanamayarak evliliğini bitirme kararı aldı.

Yorumlar (0)