Burcu Esmersoy'un babasından, kızı için şok sözler!

Geçtiğimiz günlerde Burcu Esmersoy, babası Timur Esmersoy hakkında yaptığı itiraflarla gündeme oturmuştu. Çocukken babasından şiddet gördüğünü ve sevgisiz bir çocukluk dönemi geçirdiğini anlatan Burcu Esmersoy'un babasının geçmişte yaptığı açıklamalar tekrar gündeme geldi.

MAGAZİN 18.02.2020, 13:06
Burcu Esmersoy'un babasından, kızı için şok sözler!

2013 yılında Beyaz TV'de yayınlanan bir programa katılan Timur Esmersoy, kızı Burcu Esmersoy için,  "En yakınlarıma, ablama, enişteme vasiyet ettim. Cenazeme bile gelmesin" ifadelerini kullanmıştı.

16 yıl boyunca görüşmediği kızı Burcu Esmersoy'la, miras meselesi yüzünden aralarının açıldığını söyleyen Timur Esmersoy, kızı tarafından ağır hakarete uğradığı için çok üzgün olduğunu da söylemişti. 

Timur Esmersoy, her gün kızının kendisi için beddua ettiğini söyleyerek,  "Her akşam dua etmiş beni düşmüş halimle görmek için... Allah belamı vermiş daha da verecekmiş" demişti. 

Beyin kanaması geçirdiği dönemde kızını aradığını ama kızının kendisiyle ilgilenmediğini söyleyen Timur Esmersoy, hastanede olduğu dönemde, Burcu Esmersoy'a ulaşmaya çalışan yakınlarının da  "Bana ne, bana neden haber veriyorsunuz?" cevabını aldığını söylemişti.  Bütün bunların üzerine Timur Esmersoy, kızgın değil, çok kırgın olduğunu belirtmişti.

2013 yılındaki bu açıklamalar, Burcu Esmersoy'un aile içi şiddet itirafından sonra tekrar gündeme gelirken Esmersoy, babasının iddialarına yönelik henüz herhangi bir açıklama yapmadı.
 

Yorumlar (0)