Burcu Biricik'in eski hali sosyal medyayı çalkaladı

Ünlü oyuncu Burcu Biricik'in 2011'de katıldığı 'Artiz Mektebi' adlı yarışmadaki görüntüsü magazin gündemine oturdu.

MAGAZİN 13.03.2022, 20:03 14.03.2022, 14:34
Burcu Biricik'in eski hali sosyal medyayı çalkaladı

Ünlü oyuncu Biricik'in 2011 senesine ait görüntüleri sosyal medya mecralarında gündem oldu. Biricik'in eski haline çok sayıda yorum yapıldı.

Erken yaşta çalışmaya başladı

Antalya'da dünyaya gelen Burcu Biricik, anne ve babasının ayrılması sebebiyle erken yaşta iş yaşamına atıldı. 17 yaşındayken bir ajansta çalışmaya başlayan Biricik, 2006'da katıldığı bir güzellik yarışmasında 'Akdeniz Kraliçesi' seçildi. Ege Üniversitesi'nde arkeoloji okuduğu esnada, Bornova Belediye Tiyatrosu'nda tiyatro eğitimi alan başarılı oyuncu, 2006'da yayımlanan 'Ümit Milli' adlı diziyle ekran macerasına adım atmış oldu.

Birincilikle tamamladı

Ünlü oyuncunun hayatı, 2011 senesinde katıldığı 'Artiz Mektebi' adlı yarışmayla değişti. Söz konusu yarışmanın jüri koltuğunda Sinan Çetin, Müjde Ar ve Nurgül Yeşilçay oturuyordu. Yarışmayı birincilikle tamamlayan Biricik, final bölümünde yaptığı konuşmada, şöyle demişti:

"Bu bu yarışmaya ağlayarak geldim. Burada neler yaşayacağımdan, nasıl bir yere geleceğimden çok korkuyordum. 'Allah'ım, hayırlı değilse hiç gitmeyeyim.' dedim ve birinci oldum."

İşte Burcu Biricik'in 2011'deki hali...

Yorumlar (1)
Ali gunay 3 ay önce
kız kuzey Avrupalı'lara benziyor