Burak Sergen, yeni sezona Ayvalık'ta hazırlanıyor! "Çok yoğun olacak!"

Geçen yıl koronavirüse yakalanan ve ölümden dönen oyuncu Burak Sergen, tatilini geçirdiği Ayvalık'ta bir taraftan da işlerini planlıyor. Burak Sergen Tiyatrosu'nu açacaklarını ve müzik grubunu yeniden toplayacaklarını kaydeden ünlü oyuncu, "Yeni sezonda tiyatro, müzik, sinema ve dizi bir arada olacak. Çok yoğun bir tempo beni bekliyor." dedi.

MAGAZİN 19.07.2022, 15:36 20.07.2022, 13:30 Hakan Öksüz
Burak Sergen, yeni sezona Ayvalık'ta hazırlanıyor! "Çok yoğun olacak!"

Mayıs ayında final yapan Sadakatsiz adlı dizide canlandırdığı Haluk Güçlü karakteriyle yeniden popüler olan oyuncu Burak Sergen, yaz tatilini Ayvalık'ta geçiriyor. Yeni sezonda yoğun bir çalışma temposunun içine atılacağını kaydeden ünlü oyuncu hem tatilin keyfini çıkarıyor hem de menajeri Melkan Öz ile beraber çalışma programını oluşturuyor.

"Böyle sakin bir yere gelmek zorundaydım"

Koronavirüse yakalandığını ve ölümün eşiğinden döndüğünü hatırlatan usta oyuncu, "Çok zor bir süreçten geçtim. Buraya gelme nedenim sadece tatil değildi. İşlerimin programını oluşturmak için böyle sakin bir yere gelmek zorundaydım. O yüzden tercihim Ayvalık oldu. Burak Sergen Tiyatrosu'nu kurduk. Onunla ilgili çalışmalar da yürütüyoruz. Turne tarihleri ve gidilecek yerlerle ilgili planlamalar yapıyoruz." dedi.

"Benim için çok yoğun geçecek"

Eskiden tatil için Ege'nin güney bölgelerini tercih ettiğini aktaran Burak Sergen, bir süredir Ege'nin kuzeyinin kendisine daha iyi geldiğini söyledi. Ayvalık'ın gece serinliğinin kendisine iyi geldiğini belirten Sergen, "Yeniden benzer sağlık sorunlarını yaşamamak için oldukça titiz davranıyoruz. Önümüzdeki sezon benim için çok yoğun geçecek. Bir taraftan tiyatro ile uğraşıyoruz, bir taraftan da rock grubunu yeniden bir araya getiriyoruz." ifadelerini kullandı.

"Burak Sergen Tiyatrosu'nun açılışını yapacağız"

Sahneye koyacakları tiyatro oyunlarına dair konuşan ünlü oyuncu, "Kanadalı Norm Foster'ın kaleme aldığı 'Yanlış Çift' adlı iki kişilik bir oyun var. Sahne arkadaşım, Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin. Oyunun prömiyeri 10 Eylül'de yapılacak. Bu oyun, aynı zamanda Burak Sergen Tiyatrosu'nun da açılışı olacak." diye konuştu.

"Müzik grubumuzu yeniden topladık"

Yeni sezonda sadece oyunculuk yapmayacağını aktaran Burak Sergen, "Müzik grubumuzu yeniden topladık. Onunla ilgili de çalışmalar yapıyoruz. Yeni sezonda hem oyunculuk hem de müzik var. Konserlerle ilgili menajerim Melkan Öz ile çalışıyoruz. Kapadokya'da çektiğimiz 'Yer Eksi' filmini de unutmamak gerek. Şubat ayında seyirciyle buluşacak. Önümde çok sayıda dizi ve filmden gelen teklifler var. Değerlendiriyoruz. Yeni sezonda dizi, film, müzik ve tiyatro ile yoğun bir tempoya gireceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)