Bülent Serttaş ve Ali Sunal’ın ‘İbo Show’ daki halleri, sosyal medyanın diline düştü!

İbo Show’un 30 Ocak akşamı yayınlanan yeni bölümüne konuk olan Bülent Serttaş ve Ali Sunal’ın bakışları, sosyal medya gündemine yerleşti. Oryantal Didem’in dans ettiği dakikalarda; Sunal’ın yüzünün kızarması ve özellikle Serttaş’ın sahneye bakmama çabaları, sosyal medyanın konuşma konusu oldu.

MAGAZİN 31.01.2021, 13:31 01.02.2021, 12:15
Bülent Serttaş ve Ali Sunal’ın ‘İbo Show’ daki halleri, sosyal medyanın diline düştü!

İbrahim Tatlıses’in uzun zaman sonra ekrana dönüşünü müjdeleyen İbo Show’un 30 Ocak akşamı yayınlanan yeni bölümü, güldüren anlara sahne oldu. Programın yeni bölümünün konukları arasında Ali Sunal, Bülent Serttaş, Doğa Rutkay ve Muazzez Ersoy olduklar.

Programın 11. Bölümde konuklar doyasıya sohbet ettiler, bol şarkı söylediler ve kahkahalarla eğlenceli anlar geçirdiler. Programın ilerleyen dakikalarında, yıllarca Tatlıses’le çalışan oryantal Didem de konuk olarak geldi. Programda da oryantal dans etmeye başlayan Didem, izleyenlere görsel bir şölen yaşatırken bir yandan da izleyenleri de eğlendirdi.

Ali Sunal ve Bülent Serttaş’ın hareketleri, geyik konusu oldu

Tam bu dakikalarda dikkatler bir anda, konuklar arasında yer alan oyuncu Ali Sunal ve şarkıcı Bülent Serttaş’a çekildi. Ali Sunal o dakikalarda yüzü kızarmış bir şekilde el çırparken, Bülent Serttaş ise yerinden oturup kalkmaya ve yerini düzeltmeye başladı.

Ayrıca Serttaş, oryantal Didem sahnede dans ederken, ona bakmamak için uzunca bir çaba sarf etti. Serttaş’ın başını başka yöne çevirmeye çalıştığı o dakikalar ise, sosyal medyada geyik konusuna dönüştü.

Yorumlar (0)