Bülent Ersoy’dan Mustafa Keser'e tazminat davası

Birlikte bir televizyon kanalında ‘Benzemez Kimse Bize’ isimli bir program sunan Mustafa Keser ile Bülent Ersoy mahkemelik oldu. Mustafa Keser'in yaşadığı olayları YouTube’da anlattığı bir video yayınlaması divayı çıldırttı. Konu hakkında bir açıklama yapmayan divanın, Keser’e tazminat davası açacağı öğrenildi.

MAGAZİN 07.10.2021, 15:03
Bülent Ersoy’dan Mustafa Keser'e tazminat davası

‘Benzemez Kimse Bize’ adlı programı sunan Bülent Ersoy ve Mustafa Keser’in yayından kaldırılan programın perde arkasında yaşananlar Mustafa Keser’in videosuyla gün ışığına çıktı. Bülent Ersoy hakkında söyledikleri çok konuşulan Keser’in bu hamlesine karşılık Ersoy’un tazminat davasıyla hakkını arayacağı öğrenildi.  

Onur Akay yaptığı açıklamada, bu sözlerin Bülent Ersoy’u çok kızdırdığını belirterek divanın Mustafa Keser’e tazminat davası açtığını açıkladı.

“Diva mısın?, Divan mı?”

 Keser’in videosunda dile getirdiği "Rezalet bir okuyuş. Vokallere uyamıyor… Diva'nın kelime anlamı, sanat dallarında üst düzey becerisi olan kadın sanatçı demektir. Geçmişte Safiye Ayla, Müzeyyen Senar, Perihan Altındağ, İnci Çayırlı varken sana mı kaldı divalık? Seni Diva değil divan yaparlar! Hiçbir şey bildiğin yok senin arkadaş” dediği sözlerinin Ersoy’u çileden çıkarttığı öğrenildi.

“Hizmetçisi gibi davrandı”

Keser ayrıca “ilk programda çok fazla bir şey olmadı ama sonraki programda karşısında bana ben onun hizmetçisiymişim gibi muamele etti. Ben ondan 6-7 yaş büyüğüm. Bana oradan 'Keser' diye bağırıyor. Önce hiç bakmadım, ardından bana 'Kürdo' diye sesleniyor" diyerek rahatsızlığını dile getirmişti.

Yorumlar (0)