Bülent Ersoy, 40 milyon liraya iki villa aldı!

Bülent Ersoy, Muğla'nın Bodrum ilçesinde 40 milyon TL'lik iki tane villa satın aldı. 

MAGAZİN 06.11.2020, 16:45
Bülent Ersoy, 40 milyon liraya iki villa aldı!

Bülent Ersoy, Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan iki tane villayı satın aldı. Söz konusu villaların 40 milyon TL değerinde olduğu öğrenildi.

Ersoy, villaların işlemlerini halledebilmek için Bodrum'a seyahat etti. Burada arkadaşlarıyla birlikte restorana giden Ersoy, yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle fazla dışarı çıkmadığını söyledi. 

"Yetkililerin uyarılarını dikkate alıyorum"

Yeni tip koronavirüse (Covid-19) ilişkin herkesin açıklamada bulunduğunu ancak kendisinin bir şey söylemesinin doğru olmayacağını ifade eden Ersoy, yetkili kişilerin bulunduğu uyarıları dikkate aldığını belirtti.

"İşim bitince İstanbul'a gideceğim"

Ersoy, Muğla'nın Bodrum ilçesinde iki tane villa satın aldığını ve işlemler için iki günlüğüne geldiğini kaydederek, tapu işlemleri biter bitmez İstanbul'a gideceğini ifade etti. 

"Beğendim, aldım"

Villaların fiyatlarının bilindiğini belirten Ersoy, kendisinin bu konuda açıklama yapmayacağını, beğendiği iki villayı satın aldığını söyledi.

"Kararları ben veririm"

Ersoy, yeni tip koronavirüs (Covid-19) sürecinde Muğla'nın Bodrum ilçesinde ikinci konuta sahip olanların nüfus kayıtlarını söz konusu ilçeye aldırmaları için çağrı yapıldığının anımsatılmasının ardından "böyle bir şeyi işitmediğini" ve "kararlarını yalnızca kendisinin verebileceğini" ifade etti. 

"İzmir'e yardım gönderdim"

İzmir'de meydana gelen depremin kendisini çok üzdüğünü belirten Ersoy, Doğanlar Apartmanı'nın enkazından sağ çıkarılan Elif Perinçek'in arama-kurtarma ekibi personelinin parmağını tuttuğu anların kendisini çok yaraladığını kaydetti.

Ersoy, İzmir için yardım gönderdiğini de ekledi. 

Yorumlar (0)