Bu yıl Victoria'nın melekleri olmadan bitecek

Artık gelenek hâline gelmiş ve tüm dünya tarafından beklenen, "yılın şovu" Victoria's Secret defilesi bu yıl gerçekleşmeyecek.

MAGAZİN 22.11.2019, 11:21
Bu yıl Victoria'nın melekleri olmadan bitecek

Markanın ünlü modellerinden Shanina Shaik, yaz döneminde artık gelenekselleşen Victoria's Secret defilesinin bu sene yapılmayacağını açıklamıştı. Dünya çapında büyük ilgi gören ve "yılın şovu" olarak bilinen defilenin gerçekleşmeyeceği markadan gelen açıklama ile kesinleşti.

İptal kararının "Victoria's Secret pazarlamasını geliştirmek" amacıyla alındığı açıklandı. Markanın finans yöneticisi konuyla ilgili açıklamasında, “Victoria’s Secret’in performansındaki düşüş göz önüne alındığında, ürünlerimizin müşterilerde yankı uyandırmasını sağlamaya odaklanırken, bu işte sermaye yatırımını büyük ölçüde geri çektik.” ifadelerine yer verdi.

"Yeniden yapılacağına eminim"

Avustralyalı model Shanina Shaik, temmuz ayında The Daily Telegraph’la yaptığı röportajda, "Ne yazık ki bu yıl Victoria's Secret şovu yapılmayacak. Bu benim alışık olduğum bir şey değil, çünkü her yıl bu zamanlarda ben prova yapardım. Ama eminim, ileride yine olacak, bundan kesinlikle eminim." diye konuşmuştu.

28 yaşındaki model, “Marka çalışması yaptıklarından ve şov için yeni yollar oluşturmaya çalıştıklarından eminim, çünkü bu dünyanın en iyi şovu.” ifadelerini sözlerine eklemişti.

Bella Hadid, Behati Prinsloo, Gigi Hadid ve Adriana Lima gibi ünlü modellerin de yürüdüğü geçen yılki Victoria’s Secret şovunda Shawn Mendes ve Halsey müzik performansı sergilemişti.

Yorumlar (0)