Bu sefer de kiloları eleştirildi!

İrem Derici, modacı Cihan Nacar'ın yeni kreasyonlarının tanıtıldığı defilede podyuma çıktı. Giydiği cesur kıyafetlerle dikkat çeken ünlü şarkıcının, bu kez de kiloları eleştiri konusu oldu.

MAGAZİN 02.07.2019, 17:05
Bu sefer de kiloları eleştirildi!

İrem Derici, İzmir'in Çeşme ilçesinde modacı Cihan Nacar'ın yeni kreasyonlarının tanıtıldığı defilede podyuma çıktı. Ünlü şarkıcı, siyah ve beyaz olmak üzere iki ayrı kıyafetle yürüdü. 

Giydiği cesur kıyafetlerle dikkat çeken Derici, bu kez de kiloları nedeniyle eleştirildi. 

Bir dönem anoreksiya (yeme bozukluğu) problemi yaşayan ve 42 kiloya kadar düşen Derici, eleştirilere “Halimden memnunum.” karşılığını verdi. 

İşte ünlü şarkıcının o eleştirilere cevabı:

"Dün dünyalar güzeli kızların arasında, hiç de formda olmadığım ama bunu aşırı umursamadığım bir dönemde, yıllardır hiç tanışmamamıza rağmen benimle tüm tasarımlarını paylaşan @cihannacar @cihan.nacar için podyumda yürüdüm. Dost ricasına çiğ tavuk yenir. Lakin gel gör ki dünden beri ay ne yorumlar, ne yorumlar...

Öyle bir halet-i ruhiyedeyim ki, çok uzun yıllardır sahip olmadığım bir iç huzur ve kendimle barışıklık durumu, şaka gibi bunu hissetmek çünkü böyle hissedebilmek için nice kişisel gelişim kitabı, nice psikiyatrist ve yıl heder ettim. Lakin sağlıkla sınanmak var ya, işte sanırım o bütün kafa yapısını değiştiriyor.

Bir musibet bin nasihatı tokat manyağı yapıyor. Kompleks insanı içten içe yiyen bir virüs, öldürün onu."
 

Yorumlar (0)