Bu kez sesiyle konuşturacak: Beren Saat’ten ‘albüm’ müjdesi!

‘Atiye’ dizisiyle izleyicisini selamlayan Beren Saat, eşi şarkıcı Kenan Doğulu ile beraber Refik Anadol sergisi açılışına katıldı. Çıkışta gazetecilerin sorularını cevaplayan Saat, albüm çıkarma konusunda çok heyecanlı olduğunu belirtti. Hayallerinin ötesine geçtiğini söyleyen Saat, mutlu olduğunu belirtti.

MAGAZİN 21.03.2021, 16:19
Bu kez sesiyle konuşturacak: Beren Saat’ten ‘albüm’ müjdesi!

Uzun süredir ortalıkta görünmeyen Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti, geçtiğimiz günlerde Refik Anadol’un sergi açılışına katıldı. Serginin yapıldığı galeriden ayrılırken basın mensuplarına selam veren çift, sorulan sorulara da cevap verdi. Refik Anadol ile Los Angeles’tan bu yana tanışık olduklarını ve daha önce de sergilerini gezdiklerini söyleyen çift, heyecanlandıran bir sergi gezdiklerini belirtti.

Hayallerinin ötesinde bir proje olarak niteledi

Rol aldığı ‘Atiye’ dizisiyle büyük başarılar elde eden oyuncu Beren Saat’e, albüm çıkaracağı konusunda soru soruldu. Hayallerinin ötesinde bir çalışma yaptığını söyleyen Beren Saat, eşi Kenan Doğulu’nun da farklı aranjmanlar yaptığını da ekledi. Şu sıra başka bir projensin olmadığını belirten Saat, Atiye dizisinin üçüncü sezonunun yayınlanmasını da bekliyor.

Daha önce dizisi fiyaskoyla sonuçlandı

Kenan Doğulu’ya ise bu sırada, oyunculuğu düşünüp düşünmediği soruldu. Soruyu beğenip kahkahalar atan Doğulu, bu saatten sonra böyle bir şeyin zor olduğunu belirtti. Ayrıca daha önce ‘Hiç Bana Sordun Mu?’ adında bir dizi çektiğini ve fiyasko ile sonuçlandığını da hatırlattı.
 

Yorumlar (0)