"Bu ilişkinin her saniyesinden pişmanım"

Ünlü oyuncu Merve Boluğur'un tükenmişlik sendromuna yakalandığı iddia edildi. Sosyetenin ünlü ismi Hakan Sabancı ile görüntülenmesine ilişkin, "Hayatımın en büyük hatası Hakan'dı.Bu ilişkinin her saniyesinden pişmanım" açıklamasında bulunan oyuncunun, kalbini aşka kapattığı kaydedildi.

MAGAZİN 27.11.2019, 16:57 27.11.2019, 17:08
"Bu ilişkinin her saniyesinden pişmanım"

Ünlü oyuncu Merve Boluğur'un "iş ve özel hayatında mutsuzluk yaşadığı" konuşuluyor. 

Murat Dalkılıç ile iki yıllık evliliği 2017 yılının Eylül ayında biten ve üzüntüden saç kıran olan oyuncunun psikolojisinin iyice bozulduğu ileri sürüldü. Eski eşinin, sevgilisi Hande Erçel ile mutluluk pozlarının da Boluğur'u etkilediği söyleniyor. 

Tükenmişlik sendromuna yakalandığı iddia edilen Boluğur'un psikolojisinin bozulmasında, geçen sene sosyetenin ünlü ismi Hakan Sabancı ile yaşadığı kaçamağın da etkili olduğu söyleniyor.

Kalbini aşka kapattığı iddia edildi 

Hakan Sabancı ile görüntülenmesine ilişkin, "Hayatımın en büyük hatası Hakan'dı. Bu ilişkinin her saniyesinden pişmanım" açıklamasında bulunan güzel oyuncunun, kalbini aşka kapattığı iddia edildi. 

Kariyerinde istikrarlı bir başarı yakalayamayan Merve Boluğur, menajeriyle bile yollarını ayırdı.

Kendisini Hande Erçel ile kıyasladığı söyleniyor

Sürekli Hande Erçel'in videolarını izleyip kendisini güzel oyuncuyla kıyasladığı öne sürülen Merve Boluğur, yakın dostlarının telkinlerini de dinlemiyor.

Dostlarından uzaklaşıp psikolojik tedaviye başladığı iddia edilen 32 yaşındaki oyuncunun, dün paylaştığı fotoğrafa "Tablo gibiyim" notunu düşmesi dikkatlerden kaçmadı. 

Murat Dalkılıç, oyuncu Hande Erçel ile mutlu bir ilişki sürdürüyor. 

Yorumlar (0)