Bu görüntülerle Halil Sezai'nin tahliyesi istendi!

İstanbul Tuzla'da, yaşlı komşusu Hüseyin Meriç'in evini basan, feci biçimde darp edip ağır küfürler sarf eden Halil Sezai tutuklanmıştı. Avukatları, yeni görüntüleri delil olarak sunup tutukluluğa itiraz etti.

MAGAZİN 25.09.2020, 16:10 25.09.2020, 16:15

İstanbul Tuzla’da 15 Eylül sabahı yaşlı ve kalp hastası komşusu Hüseyin Meriç'in evini basıp kapısını kıran, odun ve tekme tokatla döven, kelime-i şehadet getirdiği için de "Nee. Ezan mı okuyorsun lan sen o... çocuğu?" diye defalarca küfrederek kariyerini noktalayan şarkıcı Halil Sezai, "silahla kasten yaralama" suçundan tutuklanmıştı.

Halil Sezai'nin avukatları ise mahkemeye yeni görüntüler sunarak, müvekkilinin tutukluluğuna itirazda bulundu.

Mahkemeye delil olarak sunulan görüntülerde "Hüseyin Meriç'in elinde baltayla Halil Sezai'nin evine gelerek tehditlerde bulunduğunun olduğu" iddia edildi.

Görüntüler, itiraz dilekçesiyle birlikte sunuldu!

Halil Sezai'nin avukatlığını yapan Avukat Ahmet Gürel ve Avukat Mustafa Can Güler, Sulh Ceza Hakimliği’ne gelerek, beraberinde yeni görüntülerin olduğu delilleri, itiraz dilekçesine ek olarak takdim ettiler.

Avukat Ahmet Gürel ve Avukat Mustafa Can Güler, "Hüseyin Meriç elinde baltayla 15 Eylül 2020 tarihinde ve kamera kayıtlarına göre saat 23.51’de Halil Sezai'nin Youtube çekimleri için kullanılan evin önüne geldiği görülüyor. Elinde balta ile bir süre burada bekleyen Hüseyin Meriç'in daha sonra geri gittiği görülüyor. Bu görüntüleri de mahkemeye delil olarak sunduk." dediler.

Yorumlar (0)