BTS su markası çıkardı!

Türkiye'de de oldukça popüler olan Güney Koreli müzik grubu BTS, su markası çıkardı. 

MAGAZİN 15.10.2020, 10:05 15.10.2020, 16:43
BTS su markası çıkardı!

Güney Koreli müzik grubu BTS'ten hayranlarını mutlu edecek bir haber geldi.

Türkiye'de de özellikle gençler arasında oldukça popüler olan müzik grubu, kendi ismini taşıyan bir şişe suyu çıkardı. 

Twitter hesabından paylaşımda bulunan müzik grubu, "sağlıklı ve hijyenik suyun, kaliteli bir şişe suyu üretmek üzere BTS ile buluştuğunu" ifade etti. 

Söz konusu su şişelerinin üstüne, BTS grubunun üyeleri olan J-Hope, V, Suga, Jungkook, RM, Jimin ve Suga'nın resimleri çizildi. Söz konusu su şişelerinin, Weverse isimli internet sitesinde bugün itibarıyla satılmaya başlanacağı bildirildi. 

Sadece Güney Kore'de

Söz konusu müzik grubu, birçok ülkeden hayran kitlesine sahip olsa da ne yazık ki su şişelerini satın almak herkes için mümkün değil.

Su şişeleri yalnızca Güney Kore'de satışa sunulacak. Farklı ülkelerden BTS hayranları, müzik grubuna ait su şişelerini satın alamayacakları için üzgün hissettiklerini ifade etti. 

Multimilyoner oldular

Big Hit Entertainment, son 3 senede ülkenin en büyük borsa listesinde başarı elde etmiş, böylece BTS'in tüm üyelerinin resmî olarak multimilyoner oldukları bildirilmişti.

Güney Kore merkezli şirket, 135 bin won değerindeki hisselerini 962,55 milyon won'a çıkarmış, Big Hit Entertainment'ın değeri 4,8 trilyon won'a fırlamıştı. 

Bunun üzerine BTS'in tüm üyelerine ayrı ayrı hisseler verilmiş ve söz konusu hisselerin her biri de 7,9 milyon dolara yükselmişti. 

Hızlı bir şekilde yükselmişti

Güney Koreli müzik grubu BTS, Billboard'da bir numaraya yükselmiş ve yalnızca 3 sene sonra diğer global müzik listelerine girmeyi başarmıştı.

Yeni rekorlara imza atan BTS, dünyadaki en popüler müzik grubu ilan edilmişti.

30 dakikada 12 milyon kişi izledi

BTS'in Dynamite isimli şarkısının klibi, Youtube'da yayınlanmış, söz konusu video 30 dakika içerisinde 12 milyon kişi tarafından izlenmiş, bir günde de 100 milyon tıklanmayı geçmişti.

Güney Koreli müzik grubu, "BE" (Deluxe Edition) isimli yeni albümünü de 20 Kasım günü piyasaya sürecek. 

Yorumlar (1)
bne muq 3 yıl önce
wow