Britney Spears, müziğe neden ara verdiğini açıkladı

13 sene sonra özgürlüğüne kavuşan dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, yeni albüm çıkarıp çıkarmayacağına ilişkin sorulara yanıt verdi.

MAGAZİN 30.12.2021, 07:56 31.12.2021, 10:01
Britney Spears, müziğe neden ara verdiğini açıkladı

Yaşadığı sıkıntılı dönemleri geride bırakan ünlü şarkıcı Britney Spears, 13 yıl devam eden babasının vasiliğinden kurtulmasından sonra müzik hayatına ara vermesi ile ilgili konuştu.

“İyi olmaya çalıştım” 

Instagram hesabından bir paylaşım yapan ünlü şarkıcı, vasilik adı altında yaşadığı dönemde iş ve özel hayatının kontrol altında olduğunu ifade etti.

40 yaşındaki Britney Spears "Bu süreçte eğlence sektöründen ve insanlardan korkmaya başladım. İyi olmaya çalıştım fakat kalbime yaptıkları asla affedilemez” yorumunu yaptı.

“Gerçekten beni kırdılar”

Ünlü şarkıcı, yaptığı paylaşımda; “Senelerce yeni şarkılar çıkarmak veya eski şarkılarımın remixlerini yapmaya çalıştım fakat sürekli 'Hayır' dediler. Beni başarısız göstermeye çalıştılar. Çok zaman kaybedildi ve şu an sanırım bazı insanlar neden müzik çıkarmadığımı merak ediyor. Bana kişisel olarak neler yapıldığını insanlar bilmiyor. Gerçekten beni çok kırdılar. Yeni şarkı yapmamak, o insanlara 'Defolun’ deme şeklim" sözlerini kullandı.

Yorumlar (0)