Brad Pitt'in 9 eseri, müzede sergilenecek!

Angelina Jolie ile 2017 yılında tartışmalı şekilde boşanan Hollywood yıldızı Brad Pitt, kendisi heykeltıraşlığa verdi. Ünlü oyuncu tarafından hazırlanan 9 eserin, Finlandiya'da yer alan Sara Hildén Sanat Müzesi'nde 15 Ocak'a kadar sergileneceği duyuruldu. İşte detaylar...

MAGAZİN 20.09.2022, 11:47 20.09.2022, 17:34 Hakan Öksüz
Brad Pitt'in 9 eseri, müzede sergilenecek!

Ünlü oyuncu Brad Pitt'in heykeltıraş kimliği, hayranlarını şaşırttı. Rol aldığı filmlerde canlandırdığı karakterlerle milyonların sevgilisi olan ünlü oyuncu, yaptığı heykelleri görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Son olarak Suikast Treni filmiyle izleyicilerin karşısına çıkan Hollywood'un ünlü yüzü, yaptığı heykel çalışmalarını Finlandiya'da yer alan Sara Hildén Sanat Müzesi'nde sergileyecek.

Eserler, 15 Ocak'a kadar sergilenecek

Edinilen bilgilere göre 58 yaşındaki ünlü oyuncunun heykeltıraş çalışmaları "We" isimli sergide görücüye çıkacak. Brad Pitt'in şekillendirdiği 9 eserin, 15 Ocak 2023'e kadar müzede sergileneceği belirtildi. Sanatçı Thomas Houseago ile ünlü müzisyen Nick Cave'in eserlerinin de burada yer alacağı duyuruldu.

Angelina Jolie ile tartışmalı şekilde boşanmıştı

2017 yılında Angelina Jolie ile yollarını ayıran ünlü oyuncunun heykeltıraşlık merakının son yıllarda arttığı belirtildi. Angeline Jolie ile Brad Pitt arasındaki olaylı ayrılık sürecinin, bu hobinin güçlenmesine yol açtığı ifade edildi. 

Jolie'den 250 milyon dolarlık dava

Bir zamanların en popüler çifti olan Pitt ve Jolie arasındaki hukuk mücadelesi devam ediyor. Miraval Şatosu şaraphanesini eski eşine vermek istemeyen Angelina Jolie, "sus payı karşılığında şaraphanenin elinden alınmaya çalışıldığını" öne sürmüştü. Şaraphaneyi kendisinden almak isteyen Brad Pitt'e 250 milyon dolarlık dava açan Jolie'nin, eski eşine olan güveninin tamamen kaybettiği belirtilmişti.

İddialara göre Brad Pitt, velayet davası sürecinde yaşananlardan dolayı eski eşi Angelina Jolie'den intikam almak istiyor. Jolie'nin avukatları, "Brad Pitt ve ekibi, Angelina Jolie'nin bu şaraphaneden kazanç elde edememesi için elinden geleni yapıyor." iddiasında bulunuyor. 

Yorumlar (0)