Brad Pitt, Angelina Jolie’ye dava açtı: Bana zarar vermek istiyor!

Brad Pitt, Angelina Jolie’ye dava açtı. Ünlü aktör, Angelina Jolie’nin Martaval Şatosu şaraphanesine ait hissesini kendisine zarar verebilmek için sattığını söyledi.

MAGAZİN 07.06.2022, 12:09
Brad Pitt, Angelina Jolie’ye dava açtı: Bana zarar vermek istiyor!

Amerikalı ünlü oyuncu Brad Pitt ile eski eşi Angelina Jolie arasında sular durulmuyor. İkili arasındaki hukuk savaşı hala devam ediyor. Resmi olarak 2020’de boşanan ve altı çocukları olan Brad Pitt ile Angelina Jolie’nin mülk davası, Pitt’in avukatlarının hamlesiyle yeni bir sürece girdi. Brad Pitt, 2021’de Miraval Şatosu şaraphanesine ait olan hissesini Rus bir iş adamına devreden Jolie’yi kendisine isteyerek ve bilerek zarar vermek ile suçluyor.

Jolie, hissesini Rus iş adamına sattı

58 yaşındaki ünlü oyuncu Pitt, eski eşi Angelina Jolie’nin de bir dönem ortağı olduğu Miraval Şatosu şaraphanesine ait hissesini Rus bir iş adamına sattığını söyledi ve kendisine bu şekilde zarar vermek istediği iddiasını ortaya attı.

Söylentilere göre, Jolie 2021’de Miraval Şatosu şaraphanesine ait hisselerini bir Rus votka üreticisi olan Yuri Shefler’e sattı. Bu durumun üzerine Pitt’in avukatları, Jolie’nin eski eşine zarar vermek adına bu satışı bir yabancı ile gerçekleştirdiğini iddia ettiler.

Rus iş adamı kontrolü ele geçirmek mi istiyor?

Daily Mail’de yer alan habere göre, bahsi geçen Rus iş adamının Pitt’in milyon dolar değerindeki şaraphanesinin tüm kontrolünü ele almak istediği ve kötü niyetli olduğu düşünülüyor.

47 yaşındaki ünlü oyuncu Jolie’nin Miraval Şatosu şaraphanesinin yarısını Yuri Shefler’in yönettiği bir votka şirketine sattığı belirtildi. Stoli ismindeki bu şirketin, Rus lider Putin’in rejiminden uzak durduğu ve uluslararası bir güvenirliliğe de sahip olduğu iddialar arasında.

Jolie ile Pitt bu şatoda evlenmişti

Angelina Jolie ile Brad Pitt, Fransa’nın güneyinde yer alan Miraval Şatosunu 2008 senesinde satın almıştı. Ayrıca ünlü çift 2014 yılında bu şatoda dünya evine girmişti.

Brad Pitt’in, bu şaraphaneyi dünyanın en önemli şarap üreticilerinin rehberliği ile yönettiği biliniyor. Fakat 2021 yılında Angelina Jolie’nin kendisine ait hisselerini satması Brad Pitt’in de planlarını olumsuz yönde etkiledi.

Satış velayet davası ile ilgili olabilir

Edinilen bilgiye göre, Angelina Jolie’nin bu kararı vermesinde hakim tarafından çiftin çocuklarının velayetinin yarısının Brad Pitt’e verilmesinin etkisinin olduğu düşünülüyor.

Yorumlar (0)