Boşanmak Erol Köse’ye pahalıya patlayacak

Ünlü yapımcı Erol Köse’nin eşi Fulden Köse, hayatını zindana çevirdiğini söylediği Erol Köse’ye boşanma davası açtı ve 50 bin lira nafaka ile 10 milyon liralık tazminat istedi.

MAGAZİN 07.05.2019, 10:50 07.05.2019, 14:41
Boşanmak Erol Köse’ye pahalıya patlayacak

Türkçe öğretmeni Fulden Köse, yapımcı eşi Erol Köse’ye İstanbul Aile Mahkemesinde boşanma davası açtı. Fulden Çetindoğan, 2015 yılının Haziran ayında Erol Köse ile evlendi. Türkçe öğretmeni olarak özel bir okulda çalışan Çetindoğan, evlendikten sonra sebepsiz yere işinden çıkarıldığını anlattı. Eşi Erol Köse’nin bu durum karşısında dava açtırdığını zanneden Fulden Köse, dava açılmadığını ise yeni öğreniyor.

Ayrıldığı işten aldığı tazminatla kozmetik sektörüne giren Fulden Köse, iş hayatında da evlilik hayatında olduğu gibi Erol Köse’nin gözetiminden çıkamadığını ifade ediyor.

Fulden Köse’nin iddialarına göre Erol Köse, evlenmeden önce kendisini hastaneye yapım işiyle uğraşan biri olarak tanıtmış.

Evliliğinden sonra troid, migren, mide ağrıları ve boyun fıtığı gibi strese bağlı hastalıklar yaşadığını belirten Fulden Köse, sistematik işkenceye maruz kaldığını ve duygusal anlamda sömürüldüğünü ve psikolojik destek almakta olduğunu ifade etti.

Boşanma dilekçesinde yer alan bilgilere göre Fulden Köse, şiddet mağdurları gibi güven kaybından kaynaklı birtakım sonuçlar yaşıyor.

Hastalık bahanesiyle duygusal sömürü

Fulden Köse, evli kalması durumunda sürecin kendisini ölüme götüreceğini ve bu sebeple ilk boşanma kararını 2018 yılının Mayıs ayında verdiğini söyledi. Bunu duyan Erol Köse’nin, eşini boşanma kararından vazgeçirmek için hastalık bahanesiyle eşini duygusal anlamda sömürdüğü belirtildi. Erol Köse, ciddi bir rahatsızlığı olmamasına rağmen doktorunun kilolarından kurtulması için vegan diyet önermesini ölümcül bir hastalık gibi lanse etti. Erol Köse, eşinin desteğiyle bu dönemde 15 kilo verdi.

Aldatma

Fulden Köse, yaşadıkları yetmezmiş gibi bir de aldatılmış. Eşinin çok sayıda genç kızla kendisini defalarca aldattığını söyleyen Fulden Köse, söz konusu eylemlere yönelik WhatsApp ve Instagram yazışmalarının boşanma evraklarında delil olarak bulunduğunu ifade etti.

Fiziksel şiddet

Fulden Köse dilekçesinde anlaşmalı boşanmak istediğini söylediği 23 Nisan’da eşinin kendisine şiddet uyguladığını da anlattı. Fulden Köse’nin şiddet görmesinden bir gün sonra ise avukatı Emek Emre, uzaklaştırma ve koruma kararı çıkarttı.

Fulden Köse, eşinin aile konutunda yaşıyordu. Koruma kararı tebliğ edilmeden önce Erol Köse, Fulden Köse’nin eşyalarını boşaltarak kamyona yükletmiş. Fulden Köse, konuttaki eşyalarının çıkarıldığını eve polis ile birlikte gidince fark ediyor. O evdeki eşyaları Erol Köse ile birlikte aldıklarını söyleyen Fulden Köse, eşinin eşyaları vermediğini öne sürdü. Eşyaların kendisine ait olduğunu iddia eden Erol Köse’nin, eşine “Bu eşyalar benim. Sen ne yaparsan yap” dediği öne sürüldü.

10 milyon tazminat istedi

Fulden Köse, Erol Köse’nin müzik yapımcılığından her ay 30-40 bin lira arası telif aldığını, gayrimenkullerden ise 50-60 bin lira arası kira geliri olduğunu bildirdi.

Avukat Emek Emre, dilekçesinde Erol Köse’den 50 bin lira nafaka, 5 milyon lira maddi 5 milyon lira manevi tazminat istediğini bildirdi.

Yorumlar (1)
Bilgefilozog 3 yıl önce
Adam psikopatın teki..Gugukkusunda ne kadar sabırsız ve çenesi düşük,boş konuşan biri olduğunu her akşam gösteriyor.Boyle dengesiz insanlara neden program yaptırılır anlamış değilim...