Bodrum’da sezonu ilk açan kişi Oktay Kaynarca oldu!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, dizi çekimlerine ufak bir ara verdi. Kaynarca, bir süre dinlenmek için Bodrum’a kaçarken, Bodrum’da tatil sezonunu açan ilk kişi oldu.

MAGAZİN 13.03.2021, 13:13 24.05.2021, 13:47
Bodrum’da sezonu ilk açan kişi Oktay Kaynarca oldu!

‘Kurtlar Vadisi’, ‘Adanalı’, ‘Kuzey Rüzgarı’, ‘Ustura Kemal’ ve ‘Deli Yürek’ gibi dizilerle bilinen başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, Bodrum’da tatil sezonunu açan ilk isim oldu. Şu sıralar Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Kaynarca, dizinin çekimlerine ara verilmesinin ardından bir tatil molası vermek için, soluğu Bodrum’da aldı.

Çiçeği başka bir yolcu kadına verdi

Diziden fırsat bulup havayoluyla Bodrum’a inen Kaynarca, Milas-Bodrum Havalimanı'nda VIP Bodrum transfer çalışanları tarafından mutlukla ve çiçekle karşılandı. Kaynarca’yı çok mutlu eden bu karşılaşmanın ardından Kaynarca, elindeki çiçeği ise aynı uçakta beraber geldiği kadın bir yolcuya verdi.



Kaynarca, pandemi döneminde yoğun ve zorlu geçen dizi çekim sürecinin yorgunluğunu, bir süre tatil yaparak atacak. Ardından Kaynarca, dizinin gelecek bölümlerinin çekimler için sete geri dönecek.

Yorumlar (0)