Birce Akalay’dan "sanat” cevabı: “Tabii ki ne gerekiyorsa yaparız” 

Bir lansmana katılan Birce Akalay, “Sanatta kurallarınız var mı?” sorusu üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi. Akalay, “Her şey sanat için” ifadelerini kullandı. 

MAGAZİN 10.11.2021, 13:13 11.11.2021, 08:53
Birce Akalay’dan "sanat” cevabı: “Tabii ki ne gerekiyorsa yaparız” 

Güzel oyuncu Birce Akalay, Çırağan Sarayı’nda düzenlenen mücevher koleksiyonu lansmanına katıldı. Kendi mücevher koleksiyonunu ve markasını yaratan Birce Akalay, güzel geri dönüşler aldığını belirtti. 

“Kelebek, etkilediğin bir hayvan” 

Birce Akalay, markası hakkında şu ifadeleri kullandı: “Marka hakkında güzel dönüşler alıyorum ve memnunum. İyi ki yapmışım. Yavaş ilerliyor ve hatta bazen emekliyor. Ben, hayatımda ilk kez böyle bir işe kalkıştım. Tüm tasarımları kendim çiziyorum. Hepsinin bir hikayesi oluyor. Her birinin ismi de bir kelebekten geliyor. Hepsi kelebek formundan çıktığı için benim için çok anlamı var. Kelebek, çocukluğumdan bu yana etkilendiğim bir hayvan. Benim için bir sembolü var. İlk dövmem kelebekti ve 17 yaşımda yaptırmıştım.” 



“Dijitaldeki projeleri çok beğeniyorum” 

Birce Akalay: “Dijital platformdaki projeleri çok beğeniyorum. Şu anda herkesin tercihi de dijitalden yana. Çalışma saatleri daha iyi, program daha sağlıklı, daha çok ilgi görüyor ve senaryoların da önü görülüyor. Bunlar, oyuncular için vazgeçilmez nitelikler. Ne yazık ki televizyon dünyasında bunların bir arada olması mümkün değil.” 

“Sanat için ne gerekiyorsa....” 

“Sanatta kurallarınız var mı?” sorusu üzerine Birce Akalay, şunları dile getirdi: “’Sanat için soyunur’ başlığını atacaksanız hayır öyle değil. Sanata gerçekten saygı duyulması gerekiyor. Bunca sene emek verdiğimiz işimiz ve aşkımızdır sanat. Tabi ne gerekiyorsa yapacağız.” 

Yorumlar (0)