Birce Akalay: Kısa saçlı kadın kabul görmüyor!

Birce Akalay, kısa saçı sevdiğini ancak iş sebebiyle saçlarını şu an kesemediğini ifade etti. Ünlü oyuncu, Türkiye'de kısa saçın kabul görmediğini ifade etti.

MAGAZİN 20.11.2020, 12:30
Birce Akalay: Kısa saçlı kadın kabul görmüyor!

Youtube üzerinden yayınlanan bir programa konuk olarak katılan Birce Akalay, özel hayatına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu. 

Ünlü oyuncu, kısa saçı tercih ettiğini ancak iş sebebiyle saçlarını şu an kesemediğini ifade etti.

Türkiye'de kısa saçlı kadının kabul görmediğine dikkat çeken başarılı oyuncu, kadınların psikolojileri bozunca saçlarını kestirdiğine dair garip bir algının mevcut olduğunu söyledi. 

Birce Akalay, Türkiye'de kadınların saçlarının uzun olması gerektiğine dair bir düşüncenin hâkim olduğunu belirtti.

"Elektronikten anlarım"

Gençlik döneminde babasına ait klima servisinde çalıştığını aktaran ünlü oyuncu, telefon hattı bile bağladığını anlattı.

Birce Akalay, alet edevatın içerisinde yetiştiğine dikkat çekerek, elektronikten anladığını ifade etti.

"Spor spikerliği de yaptım"

Harçlık kazanmak için spor spikerliği de yaptığını belirten ünlü oyuncu, maç anlatmaya çok istekli olduğunu ancak bir türlü beceremediğini söyledi. 

"Biriyle kavga ettim"

Başarılı oyuncu, ortaokulda bir kızla kavga ettiğini kaydederek, hayatında ilk kez şiddet uyguladığını itiraf etti. Hoşlanmadığı bazı davranışlara maruz kaldığını ve sinirini kontrol altında tutamadığını aktaran Birce Akalay, daha sonra bu konuda pişmanlık hissettiğini de ekledi.
 

Yorumlar (0)