Biran Damla Yılmaz, ABD'den gelen dizi teklifini reddetti!

Biran Damla Yılmaz'a ABD'den gelen dizi teklifi, güzel oyuncunun hayranlarını heyecanlandırdı. Yasak Elma'da "Kumru" karakterine hayat veren Biran Damla Yılmaz, "Programımla uyuşmuyor." diyerek teklifi reddetti.

MAGAZİN 30.09.2022, 18:14 01.10.2022, 13:47 Hakan Öksüz
Biran Damla Yılmaz, ABD'den gelen dizi teklifini reddetti!

Kırgın Çiçekler, Baraj ve Yasak Elma gibi dizilerde canlandırdığı karakterlerle izleyicilerin sevgilisine dönüşen oyuncu Biran Damla Yılmaz'a yurt dışından dizi teklifi geldi. Edinilen bilgilere göre 25 yaşındaki oyuncu, polisiye-gerilim türündeki ABD yapımı "Dr. Death" adlı diziden teklif aldı. Güzel oyuncu, başarılı suç dramasının ikinci sezon çekimleri için ABD'ye davet edildi.

"Maalesef programım uyuşmuyor"

Biran Damla Yılmaz, Dr. Death dizisinden gelen teklifle ilgili haberlerin doğru olduğunu söyledi. Ünlü diziden gelen teklifi reddeden Yılmaz, "Maalesef programım uyuşmuyor." dedi. Halihazırda süren dizi çalışmaları olduğunu kaydeden ünlü oyuncunun rolü kabul etmeme sebeplerinden birinin de çekimleri devam eden "Prestij Meselesi" filmi olduğu belirtildi.

Dr. Death dizisinin konusu

İlk sezonu önceki yıl yayınlanan Dr. Death dizisi, genç ve başarılı bir cerrah olan Christopher Duntsch'un başından geçenleri anlatıyor. Gerçekleştirdiği rutin ameliyatlara giren hastaların sakat kalmaya ve ölmeye başlaması, hastane yönetiminin ilgisini çeker. 

Duntsch'un girdiği ameliyatlar nedeniyle ölen kişi sayısının arttığını fark eden iş arkadaşları, bu durumu araştırmaya karar verir. Patrick Macmanus tarafından tarafından yaratılan dizisinin kadrosunda Alec Baldwin, Joshua Jackson, AnnaSophia Robb, Christian Slater ve Grace Gummer gibioyuncular yer alıyor.

Yorumlar (0)