Bige Önal’ın baba acısı: Erhan Önal vefat etti!

Şu sıralar ‘Sen Çal Kapımı’ dizisiyle ekranlarda yer alan başarılı oyuncu Bige Önal’ın acı günü. Önal’ın babası ve aynı zamanda A Milli Takım ile Galatasaray’ın efsane golcülerinden Erhan Önal vefat etti. Açıklama, Galatasaray Futbol Kulübü tarafından yapıldı.

MAGAZİN 17.03.2021, 09:53
Bige Önal’ın baba acısı: Erhan Önal vefat etti!

Şu sıralar Sen Çal Kapımı ve Bir Başkadır gibi dizilerle izleyici karşısına çıkan, oyunculuğuyla adından söz ettiren başarılı oyuncu Bige Önal, baba acısıyla sarsıldı.



Önal’ın babası ve aynı zamanda 1985-1992 yıllarında Galatasaray’da forma giyen efsane golcü Erhan Önal’ın hayatını kaybettiği bildirildi.

Uzun süre Galatasaray forması giydi

31 yaşındaki başarılı oyuncu Bige Önal’ın da babası olan eski futbolcu Erhan Önal, 63 yaşındaydı. Galatasaray’ın yanı sıra A Milli Futbol Takımı’nda da forma giyen Önal, Almanya’da futbol oynamaya başlamıştı. Ayrıca Standart Liege, Münih Türkgücü,  Fenerbahçe ve Bayern Münih takımlarında da forma giyme şansı olan Erhan Önal, futbolu bıraktıktan sonra yorumculuk ve futbolcu menajerliği de yaptı.



Önal, 14 Haziran 1987 tarihinde oynanan Cumhurbaşkanlığı kupa maçında Gençlerbirliği karşısında ve 7 Mayıs 1989 tarihinde Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmada Galatasaray formasını giymişti.

Galatasaray Futbol Kulübü, duyuru yaptı

Erhan Önal’ın vefatını ise, Galatasaray Futbol Kulübü duyurdu. Sarı kırmızılı kulübün yaptığı açıklamada, kulübün 9304 sicil numaralı üyesi olan Erhan Önal’ın vefatı için üzüntü duyulduğu belirtildi. Ayrıca merhumun yakınlarına da başsağlığı dilendi.

Yorumlar (0)