Bezos-DiCaprio atışması sosyal medyanın gündeminde

Dünyanın sayılı zenginlerinden Amazon’un kurucusu Jeff Bezos ile Oscar ödüllü aktör Leonardo DiCaprio’nun twitter üzerinden atışması milyonlarca insanın 1 numaralı gündemi haline geldi.

MAGAZİN 09.11.2021, 11:08 11.11.2021, 09:27
Bezos-DiCaprio atışması sosyal medyanın gündeminde

Dünyanın en çok satış yapan e-ticaret sitelerinden Amazon’un kurucusu olan Jeff Bezos’un CEO’luk görevinden ayrılmasının ardından, Blue Origin adlı uzay turizmine yönelik çalışmaları olan şirketi ile ilgili çalışmalar yapan Jeff Bezos, atışmasıyla sosyal medyanın en popüler ismi oldu.

Her şey bu kare ile başladı

Geçtiğimiz hafta Los Angeles’taki bir gala etkinliğinde biraraya gelen Jeff Bezos, kız arkadaşı Lauren Sanchez ve Leonardo DiCaprio’nun kısa bir sohbet gerçekleştirdiği görüldü. Bu sohbet esnasında Sanchez’İn DiCaprio’ya hayran hayran bakması sosyal medyada eleştiri konusu oldu.

Bazı sosyal medya kullanıcılarının yorumları sınırları aşsa da Bezos da tartışmaya espri bir dille dahil olarak cevap verdi. Bazı kişiler “Jeff, Amazon Prime’daki bütün Caprio filmlerini kaldırtacak” ve “Leo Amazon Prime üyeliğini kaybedecek” diyerek tartışmaya dahil oldu.

Esprili şekilde cevap verdi

Bezos, sohbet videosunun sosyal medyada paylaşıldığını gördükten sonra önünde “Tehlike! Dik kayalık, ölümcül düşme riski” bir tabela ile fotoğraf paylaştı. Bezos paylaşımında da “Leo, buraya gelsene, sana bir şey göstereceğim…” diyerek olaya daha da espri kattı.

Bezos ve DiCaprio’yı biraraya getiren LA County Museum of Art’ın düzenlediği organizasyonda oyuncu Jared Leto, ünlü yönetmen Steven Spielberg ve şarkıcı Miley Cyrus gibi dünya çapında tanınan kişiler de vardı.

LA County Museum of Art’ın düzenlediği Art+Film Gala isimli etkinlikte DiCaprio’nun yanı sıra yönetmen Steven Spielberg, şarkıcı Miley Cyrus ve oyuncu Jared Leto gibi isimler vardı.

Yorumlar (0)