Beyonce’den turne ekibine jest: Ödediği para ortaya çıktı

Dünyaca ünlü pop yıldızı Beyoncé, hayranlarıyla "Renaissance" adını taşıyan büyüleyici dünya turnesinde bir araya geliyor. Grammy ödüllü şarkıcı, turne ekibiyle olan özel bağını bir kez daha gösterdi ve 2 bin sterlinlik lüks bir yemek siparişiyle dikkatleri üzerine çekti.

MAGAZİN 23.05.2023, 16:46 24.05.2023, 17:00
Beyonce’den turne ekibine jest: Ödediği para ortaya çıktı

Dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Beyoncé, yedi yılın ardından solo bir turneye çıktı. R&B müziğin sevilen ismi, "Renaissance" adını taşıyan dünya turnesi kapsamında Avrupa'da unutulmaz konserlere imza atıyor.

2 bin sterlinlik yemek

Ünlü ABD'li şarkıcı, Birleşik Krallık'ta turne ekibine sürpriz bir jest yaptı. Şarkıcının, meşhur fast food restoranı Nando's'tan toplam değeri 2 bin sterlin olan bir yemek siparişi verdiği öğrenildi.

Ekibi için 9 tavuk but, 90 pide ve 110 tavuk burger siparişi veren 41 yaşındaki şarkıcının alışveriş fişini sosyal medyada paylaşıldı.

Şarkıcının ödediği fatura ise birçok kişi tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Şarkıcı hiçbir ekip üyesini atlamayarak vegan yemekleri de sipariş içerisine aldı. Şarkıcının sipariş verdiğinde sahte isim kullanmaması da dikkatlerden kaçmadı.

Yorumlar (0)