Beyonce'un cömertliği tuttu: Dudak uçuklatan sipariş!

ABD'li şarkıcı Beyonce, dünya turnesinin İngiltere ayağında yaptığı harcamalarla çalışanlarına karşı ne kadar cömert olduğunu gösterdi. Çalışanları için 2 bin sterlin tutarında 300 hamburger sipariş eden ünlü şarkıcı, kaldığı otelin çalışanlarına da 750'şer sterlin bahşiş verdi.

MAGAZİN 05.06.2023, 16:06 06.06.2023, 17:44 Hakan Öksüz
Beyonce'un cömertliği tuttu: Dudak uçuklatan sipariş!

Renaissance (Rönesans) isimli dünya turnesine çıkan ABD'li şarkıcı Beyonce, çeşitli ülkelerdeki çok sayıda hayranına unutulmaz bir deneyim yaşattı. Turnenin Londra ayağını da tamamlayan 41 yaşındaki pop yıldızı, Tottenham Hotspur Stadyumu'nda verdiği konser sonrası ekibi için 300 hamburger sipariş etti.

Çalışanları için 2 bin sterlinlik burger sipariş etti

Beyonce, ekibini doyurmak için Londra'daki bir restorandan toplamda 2 bin sterlin (yaklaşık 50 bin Türk lirası) tutarında hamburger sipariş etti. Ünlü şarkıcının çalışanları, turnenin İngiltere ayağı sırasında Corinthia Hotel'de konakladı. Çalışanlarına binlerce dolar tutarında hediye dağıtan Beyonce'un cömertliği üzerindeydi.

Oteldeki görevlilere 750'şer sterlin bahşiş verdi

Edinilen bilgilere göre ABD'li pop yıldızı, geceliği 20 bin sterlin olan kraliyet çatı katı süitinde konakladı. Ünlü şarkıcı sadece kendi ekibine değil, otel çalışanlarına da cömert davrandı. Oda ücretinin dışında güvenlik görevlilerine ve yardımcılarına 750'şer sterlin bahşiş veren Beyonce, samimi tavırlarıyla yanındakilerin gönlünü kazandı.

İskoçya konserinde çalışanlarını tavukçuya götürmüştü

İskoçya'nın Murrayfield kentinde konser veren Beyonce, sahneye çıkmadan önce tüm çalışanlarıyla birlikte bir tavukçuya gitmiş ve yaptığı harcamayla magazin basınına gündem olmuştu. 110 tavuk burgerin yanı sıra 90 pide ile 9 tavuk budu sipariş eden Beyonce, çalışanları için 2 bin sterlin ödeme yapmıştı.

Yorumlar (0)