Beyin kanaması geçirmişti… Usta oyuncu aylar sonra görüntülendi

Geçen sene beyin kanaması geçiren ve zorlu bir tedavi süreci sonrası sessizliğe bürünen ünlü oyuncu Mesut Akusta, aylar sonra aileyle birlikte görüntülendi. 

MAGAZİN 11.05.2022, 16:00 12.05.2022, 15:49
Beyin kanaması geçirmişti… Usta oyuncu aylar sonra görüntülendi

Mesut Akusta, geçen sene evinde otururken aniden rahatsızlanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Beyin kanaması geçirdiği tespit edilen usta sanatçı, başarılı bir ameliyatla yeniden sağlığına kavuştu. Hastaneden taburcu edildikten sonra sessizliğe bürünen Akusta, aylar sonra Bebek’te görüntülendi. 

Fotoğrafı kızı Berfin Cano çekti

Eşi Şafak Özbir ve kızıyla birlikte Bebek Parkı’na giden Mesut Akusta, ailesi ile parkta uzun süre vakit geçirerek keyifli bir günü geride bıraktı. Gün sonunda telefonunu kızı Berfin Cano’ya veren Akusta, eşiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.  

“Hala hastalığın getirdiği ufak tefek sorunları hissediyorum ama önemli bir bölümünü atlatmış durumdayım”

Zorlu bir süreci geride bıraktığını dile getiren başarılı oyuncu, “Bir hastalık dönemi oldu ama şuan gördüğünüz gibi ayaktayım. Kolay bir dönem olmadı benim için. Ancak çok hızlı bir şekilde toparladım. Hatta o kadar hızlı toparladım ki, 10 gün içinde yeniden sete döndüm. Böylesine bir durumdan sonra sete dönmek kimse için kolay değildir. Ben bunu başardım. Hala hastalığın getirdiği ufak tefek sorunları hissediyorum ama önemli bir bölümünü atlatmış durumdayım. Hayatıma ailemle birlikte kaldığım yerden devam ediyorum. Bu da benim en büyük mutluluğum. Hayatımızda yeni bir sayfa açtık ve bu yolda devam ediyoruz. O günden bu yana beni arayıp soran, merak eden herkese de teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)