BETA kimdir, şarkıları nelerdir? Rapçi Beta neden öldü, intihar mı etti?

Beta niye öldü? Beta kimdir, şarkıları nelerdir? Beta lakabıyla bilinen ünlü rapçi Berk Bayındır’ın şüpheli ölümü gündem oldu. Yaşadığı evin 8. katından düşen genç rapçi, yaşamını yitirdi. Bu olay, Beta’nın ölüm nedenini de gündeme taşıdı. Peki; Beta kimdir? Rapçi Beta’nın ölüm nedeni nedir? Beta niye öldü? İşte detaylar…

MAGAZİN 25.04.2022, 16:26 26.04.2022, 09:00
BETA kimdir, şarkıları nelerdir? Rapçi Beta neden öldü, intihar mı etti?

"Beta" ismiyle bilinen ünlü şarkıcı Berk Bayındır’ın yaşamını yitirmesinin ardından Beta kimdir sorusu merak konusu oldu. 

'Beta' Berk Bayındır kimdir?

9 Eylül 1989’da dünyaya gelen 31 yaşında yaşamını yitiren Beta lakaplı Berk Bayındır, müziğe küçük yaşlarda ilgi duymaya başlayan Beta, ilk kayıtlarını 1998 yılında almıştır. 2004’te ilk kaydı olan Bayındır Müzikhane, Adalet ve C7 isimli demotapelerini almış, müzik yaşamını bu şekilde bir süre devam ettirmiştir. Yine 2004’te ilk underground albümü olarak bilinen 'A2BT'yi' çıkarmıştır. İkinci albümü Cümle Alem'den Çürük Yarınlar ve 250’yi 2005’te müzik severlere ve hayranlarına sunmuştur.

2008 yılında asıl çıkışını Pişti albümü ile gerçekleştirmiştir. Daha sonra Dokuz, Beton, Bu İşte Bir Terslik Var isimli albümlerini hayranlarıyla buluşturmuştur. 2005 yılında ise ilk sahne performansını May Fest ve Khas Fest'te sergilemiştir.

Kadir Has Üniversitesi “tiyatro” bölümünde oyunculuk eğitimi gören Beta, Paramparça ve Krem dizilerinde de oynamıştır. 

Beta neden öldü?

Beta ismiyle bilinen Berk Bayındır'dan bugün kötü haber geldi. Kağıthane ilçesine bağlı Gültepe semtinde bulunan lüks rezidansın 8. katından düşen Bayındır’ın, yaşamını yitirdiği açıklandı. Beta’nın ölüm haberini ise yakın arkadaşı Server Uraz duyurdu. 

Yorumlar (0)