Berrak Tüzünataç: “Fazlaca başarısız ilişki teşebbüsüm oldu” 

Galatasaraylı futbolcu Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan’ın YouTube kanalına konuk olan Berrak Tüzünataç, özel hayatı hakkında açıklamalarda bulundu. Tüzünataç, hayatında şu anda kimsenin olmadığını dile getirdi. 

MAGAZİN 19.11.2021, 09:11 19.11.2021, 18:03
Berrak Tüzünataç: “Fazlaca başarısız ilişki teşebbüsüm oldu” 

Galatasaray’ın ünlü futbolcusu Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan, YouTube’da açtığı bir kanalda ünlüleri ağırlayarak sohbet ediyor. Ünlülerin özel hayatlarını anlattığı programın son konuğu, oyuncu Berrak Tüzünataç idi.  

Özel hayatı ile ilgili samimi açıklamalarda bulunan Tüzünataç, “kalbinin boş” olduğunu şu sözlerle duyurdu: “Sevgilim yok, kalbim boş. Şu anda işlerime odaklandım.” 



Tüzünataç, aradığı aşkı bulamayanlardan  

Oyunculuğu dışında dönem dönem ilişkileriyle de gündeme gelen Tüzünataç, her şeye rağmen aradığı aşkı bulamayanlardan. “Fazlaca başarısız ilişki teşebbüsüm oldu.” ifadelerini kullanan oyuncu, sosyal medyada yer alan Rafael Cemo Çetin ile flört ettiğine daire dedikoduları da bu programdaki açıklamaları ile yalanlamış oldu. Tüzünataç’ın ismi, Rafael Cemo Çetin’den önce de Uraz Kaygılaroğlu ile anılmıştı. 

Yorumlar (0)