Berkay, yılbaşında rekor bir izlenme yakaladı!

Pop müziğin güçlü isimlerinden Berkay, 2021 coşkusuna evlerden eşlik etti. JoJo platformu üzerinden yayınladığı yılbaşı konserinde renkli anlarla eğlendiren Berkay, 10 bin kişi tarafından takip edildi.

MAGAZİN 02.01.2021, 10:34 03.01.2021, 09:16
Berkay, yılbaşında rekor bir izlenme yakaladı!

Sevilen şarkıların yorumcusu Berkay Şahin, yılbaşında izleyicisini eğlendirmek için sahnedeydi. Yılbaşı eğlencesini ‘JoJo’ platformu ile dijitale taşıyan Berkay, gerçekçi bir konser hissi yaşamak isteyenler için her bir ayrıntısı ince ince düşünülmüş bir konser gerçekleştirdi. 

10 bin kişi tarafından takip edildi

Jolly Joker Vadistanbul sahnesine dans ve orkestra ekibiyle çıkan Berkay, Koronavirüs salgını ve sokak kısıtlaması nedeniyle konserini dijital ortamdan canlı canlı yayınladı. Jojo Platformu’ndan bilet satın alınarak izlenebilen konser, Türkiye ve yurt dışından 10 binin üzerinde müziksever tarafından takip edildi. Yılbaşı gecesi için özel bir repertuar hazırlayan Berkay, 10 kişilik orkestra ekibi ve dansçılarıyla sahnedeydi.



Ayrıca Odalı bilet seçeneğiyle 5 kişinin farklı pencerelerden de takip edebildiği konserde izleyiciler, sevdikleri şarkılara yüksek sesle eşlik edebildi. Sınırsız bir konser atmosferinde yaşanabilen konserde takipçiler, sevenleriyle birlikte dijital olarak bir konserde buluşabildi. 
 

Yorumlar (0)