Berkay: Hakkımdaki haberlerden utanıyorum

Ünlü şarkıcı Berkay Şahin, son günlerde lüks otomobilleri ile magazin gündeminden düşmüyor. Şahin, gençliğinde çok fazla yokluk çektiğini söyleyerek bu tarz haberlerle gündeme gelmekten utandığını söyledi.

MAGAZİN 24.11.2020, 11:39 24.11.2020, 11:46
Berkay: Hakkımdaki haberlerden utanıyorum

5 sene önce manken Özlem Ada Şahin ile dünyaevine girmesinin ardından iki çocuk sahibi olan Berkay, katılmış olduğu bir radyo programında samimi açıklamalar yaptı.

"Hakkımdaki haberlerden utanıyorum"

Şimdiye dek eşine ve kendisine aldığı lüks araçlarla gündeme gelen Berkay, hakkında çıkan haberlerden utandığını söyledi.

"Vosvos almak hayalimdi"

38 yaşında olan popçu, "Seneler önceki hayalim bir Vosvos alarak taksitle borcunu ödemekti. Üniversitedeyken üç arkadaş bin liralık ev kirasını ödeyemezdik.

"Bütün pizza alamazdım" 

"Hiçbir zaman bütün pizza alamazdık hep dilim yerdik. Param yetmediği için taksiye binemezdim. Bundan dolayı şu anda arabalarımla gündeme gelince rahatsızlık duyuyorum. Sahibi olduğum her şeyin kıymetini iyi biliyorum." dedi.

"Tek başınaysan, çok ürkütücü"

Berkay, yalnızlıktan korktuğunu söyleyerek, "55 yaşına geldiğinde dostların, sohbet edebileceğin bir kardeşin, koşup arkandan boynuna sarılacak üç-beş evlat, seni seven bir karın yoksa, evde tek başınaysan bu çok korkutucu. Bu yüzden gerçek dostlar biriktiyorum." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)