Berk Oktay: Erkekler daha fazla içine ağlar

Oyuncu Berk Oktay, BeMan dergisine röportaj verdi. Röportajında bitme aşamasında olan evliliğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

MAGAZİN 07.12.2019, 12:45
Berk Oktay: Erkekler daha fazla içine ağlar

Merve Sarapçıoğlu ile olaylı boşanma davası süren oyuncu Berk Oktay BeMan dergisine verdiği röportajda süreçle ilgili duygusal sözler sarf etti. Oktay, “Aşkta mantık aramak bence en büyük mantıksızlık. Ben duygusal bir adamım. Erkekler daha fazla içine ağlar.” şeklinde konuştu. Berk Oktay kendisine yöneltilen “Hayatına şekil veren söz hangisi?" sorusuna ise “Küle döndüysen yeniden güle dönmeyi bekle!” yanıtını verdi.

Oyuncu Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu 2016 yılında evlenmiş, geçtiğimiz yıl mayıs ayında ise ayrılma kararı almıştı.

Merve Oktay mahkeme kararını ihlal etmişti

Berk Oktay boşanma sürecinde olduğu eşi Merve Oktay'la ilgili Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak şikâyetçi olmuştu.

Berk Oktay, şikâyet dilekçesinde, Merve Oktay ile boşanma davalarının sürdüğünü, söz konusu dosyada mahkeme tarafından gizlilik kararı verildiğini ancak Merve Oktay’ın 17 Şubat 2019 tarihinde bir gazeteye röportaj vererek gizlilik kararını ihlal ettiğini ifade etmişti. Merve Oktay hakkında "gizliliğin ihlali" gerekçesiyle soruşturma başlatılmıştı.

Yorumlar (0)