Bergüzar Korel’den yeni paylaşım: “Çaresizce kabullendiğim an” 

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, kızının doğumundan 3 gün öncesi halini paylaştı. Korel’in vücudundaki ödemi, şiş yüzünü ve ellerini cesurca sergilemesi hayranları tarafından büyük takdir topladı.  

MAGAZİN 26.11.2021, 11:36 27.11.2021, 16:10
Bergüzar Korel’den yeni paylaşım: “Çaresizce kabullendiğim an” 

13 sene önce görkemli bir düğün töreniyle hayatını birleştiren güzel oyuncu Bergüzar Korel ile Halit Ergenç çifti, 3 Kasım 2021 tarihinde üçüncü çocuklarını kucaklarına aldı. Henüz 23 günlük olan Leyla isimli kızıyla paylaştığı her anı büyük beğeni toplayan Korel, sosyal medya hesabında son olarak doğum öncesi halini paylaştı. Leyla’nın doğumundan 3 gün önce çekilen halini sergileyen Korel, her kadının başına gelebilecek ödemleri ve şişlikleri cesurca sergilediği ve “doğallık” açısından kadınlara örnek olduğu için büyük takdir ve beğeni topladı.  



“Hayret ettim kendime” 

Güzel anne Bergüzar Korel, paylaşımının altına düştüğü notta 31 Ekim tarihini attı ve “ne kadar şiş olduğuma bir kez daha hayretler ettim” ifadelerini kullandı. Günlerin çok hızlı geçtiğini ve 3 haftanın çoktan bittiğini belirten Korel, “çaresizce kabullendiğim bir an” cümlelerini aktardı. 



Yorumlar (0)