Bergüzar Korel ve Halit Ergenç 30 haftayı devirdi

İkinci bebeklerine kavuşmak için gün sayan Bergüzar Korel ile Halit Ergenç çifti 30 haftayı tamamladı. Korel, eşiyle paylaştığı bir fotoğrafın altına "30 haftayı devirdik be ortak" notunu düştü.

MAGAZİN 06.01.2020, 16:06 06.01.2020, 16:10
Bergüzar Korel ve Halit Ergenç 30 haftayı devirdi

Kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç ile 2009'da evlenen Bergüzar Korel, oğlu Ali'nin ardından ikinci defa anne olmaya hazırlanıyor. Aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından zaman zaman hamileliğine dair paylaşımlar yapan ve "Bir oğlumuz var, bir de kız bebek duygusunu tadarsam şahane olur" diyen Korel'in doğacak bebeği de erkek olacak.

"Futbol takımı kuracağım"

Eşi Halit Ergenç ile oğlu Ali'nin bu konuda çok mutlu olduklarını, Yıldırım Gürses'in Son Mektup parçasını söylediği O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde, "Futbol takımı kuracağım" sözleriyle esprili şekilde özetleyen Korel dün hamilelik süreciyle ilgili yeni bir paylaşım yaptı.

7 ayı geride bırakan 37 yaşındaki güzel oyuncu, eşi Halit Ergenç ile birlikte olduğu fotoğrafı paylaşırken "30 haftayı devirdik be ortak!" notunu ekledi ve kalp emojisi kullandı. Çiftin bu mutlu pozu 200 binden fazla beğeni aldı.

Kariyerlerindeki boyunca elde ettikleri başarılar kadar özel hayatlarıyla da beğenilen ünlü çiftten Halit Ergenç, 17 Ocak Cuma günü Star TV ekranlarında yayınlanacak yeni dizisi Babil'de dizisinde oğlu için her şeyi göze alan bir babaya hayat veriyor. 

Yorumlar (0)