Bergüzar Korel: Bir gün sonra ilk koronavirüs vakası açıklandı!

Bergüzar Korel, ikinci oğlu Han'ın doğumundan bir gün sonra ilk koronavirüs vakasının duyurulduğunu ve sıkıntılı bir lohusalık ve emzirme sürecinden geçtiğini anlattı. 

MAGAZİN 13.07.2020, 12:06 13.07.2020, 12:11
Bergüzar Korel: Bir gün sonra ilk koronavirüs vakası açıklandı!

 Bergüzar Korel, dört ay önce ikinci oğlu olan Han'ı dünyaya getirdi. 

Oğlu ile fotoğrafını Instagram hesabı üzerinden paylaşan ünlü oyuncu, yaşadığı sıkıntı günlerden bahsetti. 

"İki evladımı da normal doğumla dünyaya getirdim"

Bergüzar Korel, iki evladını da normal doğum ile dünyaya getirdiğini belirterek, aslında sezaryen de olabileceğini ve bunun anneliğinden hiçbir şey eksiltmeyeceğini ifade etti. 

Güzel oyuncu, ikinci çocuğunu da normal doğumla dünyayı getirmeyi istediğini ancak bunun fanatizmini doktoruna ya da kendisine yaşatmadığını kaydederek, önemli olanın çocuğunu sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmek olduğunu belirtti. 

"Çok sıkıntı çektim"

İkinci çocuğunu doğurduktan bir gün sonra ilk koronavirüs vakasının duyurulduğunu aktaran Bergüzar Korel, kaygı dolu bir lohusalık ve emzirme süreci atlattığını, hamileliğinin başından beri de bedensel ve psikolojik anlamda çok fazla sıkıntı yaşadığını ifade etti. 

Ünlü oyuncu, ayakta durabilmesine şaşırdığını ancak bunu sağlayan şeyin de "mucize" olarak nitelendirdiği bebeği olduğunu kaydetti. 

"Kendinize mutlaka inanın"

Hamile kadınların içlerindeki "mucizeye" tutunmaları gerektiğini aktaran Bergüzar Korel, o mucizenin annesine kavuşacağı günü heyecanla beklediğini belirtti. 

Annelik duygusunu herkese hissettiren ünlü oyuncu, anne adaylarının mutlaka kendilerine inanmaları ve dua etmeleri gerektiğini ve asla kendilerine acımamaları gerektiğini ifade etti. 

Anne adaylarına moral verdi

Bergüzar Korel, anne adaylarına moral vererek, senelerdir bekledikleri günün geldiğini ve belki de aylar sonra kendi mucizelerini kucaklarına alacaklarını kaydetti.

Geçen yıl bu zamanlarda duaya ve desteğe çok ihtiyacı olduğunu hatırlatan ünlü oyuncu, tüm anneler için dualarında ve kalbinde yer açtığını aktardı. 

Yorumlar (0)