Bergüzar Korel: 3’üncü çocuk neden olmasın

Güzel oyuncu Bergüzar Korel, magazin muhabirlerinin kendisine yönelttiği “Üçüncü kez anne olacak mısınız?” sorusuna, “Öyle bir planımız yok ama gelirse başımızla beraber”  yanıtını verdi.

MAGAZİN 14.02.2021, 17:00 15.02.2021, 11:37 Hanife
Bergüzar Korel: 3’üncü çocuk neden olmasın

Güzel oyuncu Bergüzar Korel, önceki akşam Etiler’de magazincilerin objektiflerine yansıdı.

Bir klinikte cilt bakımı yaptıran Korel, çıkışta magazincilerle sohbet etti.

Basının “Üçüncü kez anne olacak mısınız?" sorusu yanıt veren Korel, “Olursa kabulümüz. Seve seve. Ben her zaman çok çocuklu şen şakrak bir ev hayal etmiştim. Öyle bir planımız yok ama gelirse başımızla beraber.” dedi.

Halit Ergenç ile mutlu bir evlilik yaşayan Korel, geçtiğimiz günlerde oğlu Güneş’in doğum anında çekilen fotoğrafları Instagram hesabından sevenleriyle paylaşmıştı.

“Değiştim, dönüştüm, büyüdüm”

Oyuncu paylaşımına düştüğü notta, “Canım oğlum, Güneşim… Senin izninle yapıyorum bu paylaşımı. Sen bugün 11 yaşında oldun.” diyerek, oğlunun dünyaya gelişinin bu hayatta var oluşunun hatta en büyük sebebi olan anneliği tattırdığını söyledi. Korel, “Tarifsiz bir mutluluk ile daha önce hiç deneyimlemediğim bu his ile değiştim, dönüştüm, büyüdüm… Sevginle, bilgeliğinle, dünyada var olan her canlıya olan merhametinle, cesaretinle, her gün seninle yeni bir şey öğrendim. Bunun için teşekkür ederim sana.” İfadelerine yer verdi.

Oğlunun doğum tarihini ve saatine kadar söyleyen Korel, 11 yıl önce saat 22:38’de dünyaya gelen oğluna,  “ O kömür gözlerini açtığında hiç ağlamadan baktın gözlerime. Dilerim ömrün boyunca sağlıkla, mutlulukla, neşeyle ne zaman ihtiyaç duyarsan hep bak gözlerime. Allah’ım seni korusun.” İfadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)