Berfu Yenenler annelik duygularını paylaştı

Birkaç ay önce oğlu Kuzey'e kavuşan Berfu Yenenler, Instagram'da oğluyla birlikte olduğu fotoğraflarına yenisini ekledi. Yenenler son fotoğrafında anneliğe dair duygusal satırlar paylaştı.

MAGAZİN 13.12.2019, 15:55
Berfu Yenenler annelik duygularını paylaştı

Haziran ayında oyuncu Eser Yenenler ile birlikteliklerini evlilikle taçlandıran Berfu Yenenler, birkaç ay önce oğlu Kuzey'i kucağına aldı. Doğumdan kısa bir süre sonra oğlunun fotoğraflarını sosyal medya platformu olan Instagram üzerinden paylaşan Berfu Yenenler, Kuzey'in yüzünü göstererek magazin dünyasında ezber bozdu.

Sosyal medya hesabı üzerinden Kuzey'i sıklıkla paylaşan Berfu Yenenler son paylaşımında annelik macerasını kaleme aldı. Yenenler paylaşımının altına şu satırları ekledi:

"Kuzey dürümüyle ilk fotoğrafımız. Anne olmak ve doğum, süslü bir paket olarak gösteriliyor. Hiç de öyle değil biliyor musunuz? Kimse bana 9 ayda yavaş yavaş yükselen hormonların, doğumla tak diye yerin dibine ineceğinden bahsetmemişti. Bir kadının anneye dönüşme yolculuğunun zaman alacağından, kadının bedenindeki değişimlere alışma sürecinden, anneliğin vicdan yükünün ağırlığından bahsetmemişti."

"Öyle olmuyor..."

Yenenlerin notu şöyle devam ediyor:

"Sanki kadın hamile olduğunu öğrendiğinde; hemen anne oluyor, doğumda da bebeğini gördüğü gibi bütün acılar geçiyor gibi anlatılıyor ya... Hayır, öyle olmuyor. Her şey bir süreç. Kadınlarda bir saniyede anne olmuyor. Zamanla alışıyor ve zamanla güzelleşiyor. Annelik yolculuğu; o süslü annelik paketinin içine doğum yaraları, lohusalık, hormonal değişimler, ağlama krizleri, yetersizlik hissi, vicdan, büyük bir sorumluluk da dâhil. Ama gördüğünüz gibi bebeler de öyle güzel ki bakıp bakıp âşık olmamak elde değil çok seviyorsunuz."

Yorumlar (0)