Berfu ve Eser Yenenler çiftinin, çocuklarıyla ilgili yaptığı paylaşım, güldürdü!

Ünlü sunucu Eser Yenenler ve eşi Berfu Yenenler, ikinci çocuklarını kucaklarına almak için gün sayıyorlar. İlk çocukları Kuzey ile ilgili bir paylaşım yapan Berfu Yenenler ise, takipçilerini güldürdü.

MAGAZİN 18.02.2021, 16:54 19.02.2021, 14:18
Berfu ve Eser Yenenler çiftinin, çocuklarıyla ilgili yaptığı paylaşım, güldürdü!

“Çok Güzel Hareketler 2” programında Yılmaz Erdoğan’ın yerini geçici bir süre alan Eser Yenenler, eşi Berfu Yenenler ile birlikte ikinci çocuklarını doğumuna gün sayıyorlar.  2019 yılında ilk oğulları Kuzey’i kucaklarına alan çift, 2020 sonunda ise ikinci kez anne-baba olacaklarını müjdelemişlerdi. İkinci çocuklarının da erkek olduğunu öğrenen çift, oğullarına ‘Mete’ adını vermeye karar vermişti.
 

Kuzey’e tahliye kararı paylaşımı, güldürdü

Hamileliğinde 33. haftaya giren Berfu Yenenler’in geçtiğimiz gün yaptığı paylaşım ise, oldukça esprili bir şekilde karşılandı. Paylaşımda Yenenler çifti, oğulları Kuzey'in yatağına tahliye emri çıkarttı. Yenenler’in paylaşımında, "Bunu yapmayacağımı kimse düşünmemişti herhalde! Yeni kiracı geliyor Kuzey Bey" ifadeleri yer aldı. Çift Kuzey'in beşiğine "Yeni kiracı nisan ayında taşınacağı için yatağı boşaltmanız gerekir. Saygılarımla, anne ve baba..." notunu astı.

60 binden fazla beğeni alan paylaşım, çok sayıda da yorum yağmuruna tutuldu. Geçtiğimiz haftalarda Berfu Yenenler, başka bir paylaşımında da hamileliği konunda çok heyecanlı olduğunu belirtmişti.

Yorumlar (0)