Beren Saat, ilk aşkı Efe Güray’ı doğum gününde andı!

Rol aldığı Atiye dizisindeki performansıyla beğenilen başarılı oyuncu Beren Saat, 2004 yılında hayatını kaybeden ilk aşkı Ege Güray’ı unutmadı. Sosyal medya hesabından hayatını kaybeden eski sevgilisinin doğum gününü kutlayan Saat, paylaşıma ‘benim kahramanım’ notunu da ekledi. 

MAGAZİN 10.05.2021, 10:49 11.05.2021, 08:01
Beren Saat, ilk aşkı Efe Güray’ı doğum gününde andı!

Rol aldığı ‘Hatırla Sevgili’ dizisindeki Yasemin ve ‘Aşk-ı Memnu’  dizisindeki Bihter rolleriyle adını geniş kitlelere duyuran ve ardından ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’, ‘İntikam’; ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ ve son olarak ‘Atiye’ dizisi izle izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Beren Saat, ilk aşkının doğum gününü unutmadı.



Hatırlanacağı üzere ‘Türkiye’nin Yıldızları’ yarışmasının olduğu dönemde beraberlik yaşadığı sevgilisi Efe Güray’ı bir trafik kazasında kaybeden Beren Saat, oyuncu olması konusunda Efe Güray’ın kendisini desteklediğini söylüyordu.



Efe Güray’ı unutmuyor

2004 yılında geçirdiği kaza sonrası hayatını kaybeden Efe Güray’ın doğum gününü unutmayan Beren Saat, sosyal medya hesabının hikaye bölümünden bir paylaşım yaptı. Eski sevgilisiyle bir pozunu paylaşan Saat, daha önceki yıllarda da eski sevgilisini unutmuyor ve hakkında hep paylaşım yapmayı sürdürüyordu. Paylaşımına ‘My hero’ yani ‘Benim kahramanım’ notunu da ekleyen Saat, böylece Efe Güray’ı hiç unutmadığını göstermiş oldu.



Canan Doğulu’nun doğum gününü kutlamıştı

7 yıl önce hayatını şarkıcı Kenan Doğulu ile birleştiren Saat, son olarak eşinin kardeşi Canan Doğulu’nun da doğum gününü sosyal medya üzerinden kutlamıştı. Aralarında gerginlik olduğu iddia edilen Saat ve Canan Doğulu arasında bir problemin olmadığı da, Doğulu’nun paylaşım yapıp ‘Seni çok seviyorum’ notunu eklemesi sayesinde anlaşılmıştı. 

Yorumlar (0)