Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ yeniden bir arada!

Aşk-ı Memnu dizisiyle milyonların sevgilisi olan Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat, 12 yılın ardından aynı proje için sette buluşacak. Netflix'te yayınlanacağı öğrenilen filmin çekimleri, İstanbul ve New York'ta gerçekleştirilecek.

MAGAZİN 15.07.2022, 21:38 16.07.2022, 17:12 Hakan Öksüz
Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ yeniden bir arada!

2008 ile 2010 yıllarında yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisi, milyonları ekrana bağlamıştı. Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu, amcasının eşi Bihter ile yasak aşk yaşayan Behlül'ün, ailesini felakete sürüklemesini konu alıyordu. Dizide Behlül karakterine hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ ile Bihter karakterini canlandıran Beren Saat, milyonların sevgilisi olmuştu.

Aşk-ı  Memnu'nun ardından aynı projede buluşmadılar

2010 yılının Haziran ayında ekranlara veda eden Aşk-ı Memnu, aradan geçen 12 yılın ardından unutulmadı. Daha sonraki yıllarda çeşitli yapımlarda rol alan Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat, bir türlü aynı projede buluşamamıştı.

Filmin çekimleri İstanbul ve New York'ta!

Gelen bir proje haberi, her iki oyuncunun hayranlarını da sevindirdi. Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat'in 12 yılın ardından bir projede buluşacağı kaydedildi. Netflix'te yayınlanacak dizinin çekimlerinin İstanbul ve New York'ta gerçekleştirileceği belirtildi. Bir aşk hikayesini odağına alacağı öğrenilen filmin yönetmenlik koltuğunda Nuran Evren oturacak.

Yorumlar (0)